Maten, drycken och desserterna från ELLE-galan 2015
18 jan, 2015
AvCassandra Lindblom
Här är maten och menyerna från den prestigefyllda ELLE-galan som gick av stapeln för 18:e året i rad på Grand Hôtel under fredagen.
Annons
Vad sägs om kanapéer bestående av hummersallad med smak av citron och ingefära, inkokt lax med yosupudding eller Carpaccio gjord på lättstekt biff med syltad morot.
Följt av varma och kalla rätter bestående av bland annat risnudlar med hoisin-kyckling, vietnamesiska ”Summer Rolls”, varmrökt röding med syrlig gurksallad och rosastekt kalvrygg med picklad pumpa.
Sist men inte minst desserter bestående av macarons i ELLE-galans färgtema, friterade bananchips, krämig chokladmousse, hallontopp på mandelcrumble och marmelad-godisar i alla möjliga färger och smaker.
Annons
Annons
Annons
Foto: Studio Emma Svensson och Cassandra Lundgren
Se kortilm och webbexklusivt material från ELLE-galan hos vår systertidning ELLE här.
Annons