Bea Szenfeld designar ICA-kasse till Rosa Bandet

23 sep, 2018 
AvRedaktionen
I år är det billigare och enklare än någonsin att bära en konstnärlig kreation från Bea Szenfeld – och samtidigt göra en god gärning.
Annons
Bea Szenfeld har designat Rosa Bandet 2018.
Bea Szenfeld har designat Rosa Bandet 2018. Foto: EA Czyz

I oktober är det dags för årets Rosa Bandet-kampanj. Utöver årets rosa produktsortiment har Bea Szenfeld, årets designer av Rosa Bandet, tagit fram en rosa papperskasse för ICA.

– Förutom att jag designat Cancerfondens Rosa Band har jag fått möjlighet att designa en unik papperskasse för ICA. Stegen är ett återkommande element på både det rosa bandet och ICAs papperskasse. För mig är den en symbol för hopp som illustrerar passagen från mörker till ljus. Jag är otroligt stolt att få vara med i årets Rosa Bandet-kampanj och hoppas att mitt bidrag leder till att fler vill vara med och stödja svensk cancerforskning, säger Bea Szenfeld.

Annons

 

Delar av årets rosa sortiment på ICA.
Delar av årets rosa sortiment på ICA.

Årets rosa sortiment på ICA består av 66 produkter, där varje produkt bidrar med mellan 50 öre och 5 kronor till Cancerfonden. Produkterna och den rosa papperskassen finns till försäljning i ICA- butiker från och med mitten av september till slutet av oktober.

Om Bea Szenfeld

Bea Szenfeld är känd för sina konstnärliga kreationer i ovanliga material och sammanhang, på gränsen mellan kläder och modern konst. Bea föddes 1972 i Polen, och flyttade som barn till Göteborg. I dag bor hon i Stockholm där hon driver sitt modehus under eget namn. Hennes plagg har burits av artister som BjörkLady Gaga, Laleh och Loreen. Tillsammans med Naim Josefi skapade hon kulturminister Alice Bah Kuhnkes omtalade klänning till Nobelfesten 2017.

Annons
Bea Szenfeld designar ICA-kasse till Rosa Bandet
Bea Szenfeld designar ICA-kasse till Rosa Bandet

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons