Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Fylld avokado med krabba, chili och koriander

05 maj, 2017
AvRedaktionen
Fylld avokado med krabba, chili och koriander.
Avokado och krabba smakar verkligen fantastiskt ihop! Funkar lika bra som förrätt, lätt lunch eller som en del av en större buffé. Servera eventuellt med lite sweetchilisås.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4–6 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

6 avokado

1–2 chilifrukter

1 liten rödlök

1 lime

1 burk salladskrabba

1 dl lätt crème fraiche

3 msk majonnäs

salt och peppar

färsk koriander (eller bladpersilja)

Gör så här:

Dela avokadon. Gröp ur dem och blanda fruktköttet med finhackad chili och rödlök, saften från limen, krabba, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner lite hackad koriander. Lägg blandningen i skalen, toppa med några fina korianderblad och servera eventuellt med lite sweetchilisås.

Fylld avokado med krabba, chili och koriander.
Fylld avokado med krabba, chili och koriander.

Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons