Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Årets roligaste mattrend är här – crossushin

02 jan, 2018 
AvRebecca Wictor
Efter matfenomenet sushidonuts kommer nu en ny rolig tolkning av favoriträtten. Ett bageri i USA presenterade precis crossushin, och det är precis vad du tror att det är. Sushi i en croissant. Vågar du smaka?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Jo, du läser rätt. ”Crossushin” är här. Det är bageriet Mr. Holmes Bakehouse som tagit fram, det som kan bli, årets hetaste mattrend. Genom att baka in lax, wasabi, picklad ingefär och noriblad i en croissant och sedan toppa med sesamfrön har de skapat ”Crossushi”, också kallad ”California Croissant”. Serveras såklart med lite soja vid sidan av.

LÄS OCKSÅ: 7 spännande mattrender du måste ha koll på inför 2018

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Crossushin går att äta i Los Angeles, San Fransisco och i Seoul, där bageriet har sina butiker.

Källa: The Daily Meal

FÖR MER ROLIGA MATTRENDER:

7 spännande mattrender du måste ha koll på inför 2018

Nya mattrenden: Sushi-donuts tar över Instagram

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons