Artikeln innehåller reklamlänkar

Äntligen helg! 9 snygga prylar som lyfter helgbrunchen

tips på bästa brunchen

Färskpressad juice, ägg och nybakat bröd. Brunchen är helt klart helgens bästa måltid! Vi har valt ut prylarna som gör dig till ett riktigt brunchproffs!
10 januari, 2020

Under helgen gäller det verkligen att njuta av ledigheten. Ingen klocka som ringer utan du kan ligga kvar i sängen och morna dig. Det ges också tid för långa sittningarna vid matbordet så vad passar bättre än en riktigt god brunch?

Pressa din egen juice, duka upp med mycket frukt och grönt och baka ut nattjästa frallor. Ladda med en morgontidning och njut av doften som kommer från kaffebryggaren. För att maxa din helgbrunch har vi valt ut 9 prylar som gör den extra lyxig.

Bricka från Åhléns samarbete med kocken Niklas Ekstedt. Inbjudande fylld med nybakade frallor eller varför inte ha servetter och bestick till hela sällskapet i. Här kan du köpa den (länk till butik)!

 

Varför inte lyxa till det med varm, skummad mjölk i helgkaffet? Den är mjölkskummaren från Bialetti gör jobbet för att kunna servera en härlig cappuccino! Här kan du köpa den (länk till butik)!

Det är alltid härligt att plocka fram nya tallrikar vid lyxigare tillfällen. Att ha en riktigt fin assiett ger en härlig känsla på brunchbordet. Den svarta Ostindia från Rörstrand är stilren och passar bra vid flera olika tillfällen. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Om tiden är knapp ger en panini-grill vanligt rostbröd en lyxig känsla. Fyll två skivor med en god ost, salami eller skinka och lite senap. Toppa med lite ruccola eller krasse! Riktigt mumsigt. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Den här tekannan från Broste Copenhagen är handgjord och därför är också varje kanna unik. Ett vecket smycket på bordet, helt enkelt. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Gott med sött! Prova göra små danska munkar i denna munkpanna från Ronneby Bruk. Rulla i socker och servera med lite grädde och hallonsylt! Här kan du köpa den (länk till butik)!

Låt en skål med olika citrusfrukter ta plats på bordet så gästerna pressa sin egen juice enkelt i denna citruspress från Rig-tig. Den triangulära formen gör det enkelt att hälla upp i sitt glas när man pressat färdigt. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Denna äggkopp är en klassiker från Rörstrand. Swedish Grace ros gör sig alltid bra på det uppdukade bordet! Här kan du köpa den (länk till butik)!

Det är alltid snyggt med en skärbräda att servera grönsaker, bröd, charkuterier med mera på. Den här från Ironwood Gourmet är gjord i acaiträd vilket ger den en fin lyster. Här kan du köpa den (länk till butik)!

Läs mer:

3 lyxiga och smakrika brunchrecept!

Så fixar du lyxig brunch hemma

Bild: TT

4 tips för en lyxig brunch hemma
1:21

Efter reklamen: 4 tips för en lyxig brunch hemma

(1:21)

Slå på ljud