Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Antipasto-tallrik med smak av Italien

08 sep, 2016
AvRedaktionen
Antipasto-tallrik med smak av Italien.
Antipasto är en fröjd för både öga och gom. Det perfekta tilltugget att bjuda på innan maten. Parmaskinka, salami, oliver, grissini och olivolja att doppa bröd i är några tips.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 10 minuter

Du behöver:

parmaskinka

grissini

färska fikon

salami

oliver

ciabatta

olivolja

balsamvinäger

salt & peppar

Gör så här:

Vira parmaskinka runt grissini och lägg upp på fat tillsammans med färska fikon, salami och oliver. Häll fruktig och gräslig jungfruolivolja i en skål och tillsätt några droppar balsamvinäger (snyggt!) som du doppar goda bitar ciabatta i. Servera med flingsalt och nymald svartpeppar.

Antipasto-tallrik med smak av Italien.
Antipasto-tallrik med smak av Italien.

Recept och foto: Alastair Hendy

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons