Årets nyhet i Aladdinasken 2017

Så smakar årets nyhet i Aladdinasken 2017!

Den klassiska Aladdindasken byter regelbundet innehåll för att skapa mer variation i asken. I år är det dags för en ny chokladpralin att ta plats och en annan att försvinna.
29 september, 2017

 

För många svenskar är Aladdinasken en given tradition under julfirandet. Sedan asken skapades år 1939 har dess innehåll varierat och över 50 smaker har tagits fram och bytts ut.

Årets nya chokladpralin

Även i år är det en chokladpralin som byts ut mot en annan. Pralinen Tryffel byts ut mot Kakaokrisp, en pralin fylld med nougatcremé och krispiga kakaons.

– Aladdin har en fantastisk historia och är en given del av det svenska julfirandet, mycket tack vare att vi ständigt utvecklat och förnyat innehållet i asken. I år är vi oerhört glada att kunna välkomna den nya pralinen Kakaokrisp, som med sina krispiga kakaonibs är ett modernt tillskott till den klassiska asken, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Mondelēz AB.

Paradisasken

För den som föredrar ljus choklad har asken Paradis funnits som komplement sedan 1957. Även i denna ask kommer den nya pralinen Kakaokrisp att finnas med.

De nya chokladaskarna lanseras i oktober 2017, med start vecka 41.

Läs också: Delicato släpper adventskalender för alla fikaälskare

 

Den nya pralinen kommer även att finnas med i Paradisasken.

Den nya pralinen kommer även att finnas med i Paradisasken.