Fryst äggtoddy med hallon

  • AvRedaktionen
Fryst äggtoddy med hallon.
Fryst äggtoddy är en ljuvlig dessert som är superlätt att förbereda och ha färdig i frysen. Uteslut alkoholen för en barnvänlig variant.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 personer

Tid: 15 minuter + 4 timmar i frysen

Du behöver:

8 äggulor

1 1/2 dl florsocker

2 msk cognac eller rom

hallon (frysta eller färska)

Gör så här:

  1. Vispa äggulor och florsocker vitt och fluffigt.
  2. Tillsätt cognac eller rom och rör om.
  3. Häll upp i portionsformar och ställ in i frysen i minst 4 timmar.
  4. Lägg på hallonen strax före servering.
Fryst äggtoddy med hallon.
Fryst äggtoddy med hallon.

Av: Anna Jonassen & Ulrika Jisland
Foto: Martin Skredsvik

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!