Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Fryst äggtoddy med hallon

20 dec, 2018 
AvRedaktionen
Fryst äggtoddy med hallon.
Fryst äggtoddy är en ljuvlig dessert som är superlätt att förbereda och ha färdig i frysen. Uteslut alkoholen för en barnvänlig variant.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 15 minuter + 4 timmar i frysen

Du behöver:

8 äggulor

1 1/2 dl florsocker

2 msk cognac eller rom

hallon (frysta eller färska)

Gör så här:

  1. Vispa äggulor och florsocker vitt och fluffigt.
  2. Tillsätt cognac eller rom och rör om.
  3. Häll upp i portionsformar och ställ in i frysen i minst 4 timmar.
  4. Lägg på hallonen strax före servering.
Fryst äggtoddy med hallon.
Fryst äggtoddy med hallon.

Av: Anna Jonassen & Ulrika Jisland
Foto: Martin Skredsvik

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons