Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Ädelost med syltade körsbär

06 okt, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Recept på ädelost med syltade körsbär
Tro det eller ej men ädelost gör sig så otroligt bra med syltade körsbär! Byt ut fröknäcket mot pepparkakor om du är en av dem som längtar lite extra efter julen.
Annons
Så gör du julens festligaste drink – GlöggtiniBrand logo
Så gör du julens festligaste drink – Glöggtini

Ädelost med syltade körsbär

Riktigt gott litet tilltugg som är som gjort för att ätas till glöggen!

Bjud på ädelost med syltade körsbär

18 stycken

Du behöver:

1 burk inlagda körsbär
Maizena
150 g ädelost
18 små bitar fröknäcke
Krasse

Gör så här:

  1. Värm körsbären i en kastrull, strö över maizena för att reda dem lite. Låt svalna. Lägg en bit ost på fröknäcket, toppa med körsbär och garnera med krasseblad.

Recept: Camilla Zarah Lawes Foto: Betina Hastoft

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons