Ädelost med syltade körsbär

Recept på ädelost med syltade körsbär

TEMA U4918
Tro det eller ej men ädelost gör sig så otroligt bra med syltade körsbär! Byt ut fröknäcket mot pepparkakor om du är en av dem som längtar lite extra efter julen.
06 oktober, 2021
0:39

Efter reklamen: Så gör du julens festligaste drink – Glöggtini

(0:39)

Ädelost med syltade körsbär

Riktigt gott litet tilltugg som är som gjort för att ätas till glöggen!

Bjud på ädelost med syltade körsbär
TEMA U4918

18 stycken

Du behöver:

1 burk inlagda körsbär
Maizena
150 g ädelost
18 små bitar fröknäcke
Krasse

Gör så här:

  1. Värm körsbären i en kastrull, strö över maizena för att reda dem lite. Låt svalna. Lägg en bit ost på fröknäcket, toppa med körsbär och garnera med krasseblad.

Recept: Camilla Zarah Lawes Foto: Betina Hastoft

Missa inte

Grillad romansallad med ädelost

Att grilla sallad tillhör inte vanligheterna.

Päron- och gorgonzolapizza med valnötter

Supergod pizza att servera som drinktilltugg.

Primörer med ädelostdipp

Välj grönsaker efter smak och säsong.