Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Ädelost med syltade körsbär

06 okt, 2021 
AvRedaktionen ELLE
Recept på ädelost med syltade körsbär
Tro det eller ej men ädelost gör sig så otroligt bra med syltade körsbär! Byt ut fröknäcket mot pepparkakor om du är en av dem som längtar lite extra efter julen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så gör du julens festligaste drink – GlöggtiniBrand logo
Så gör du julens festligaste drink – Glöggtini

Ädelost med syltade körsbär

Riktigt gott litet tilltugg som är som gjort för att ätas till glöggen!

Bjud på ädelost med syltade körsbär

18 stycken

Du behöver:

1 burk inlagda körsbär
Maizena
150 g ädelost
18 små bitar fröknäcke
Krasse

Gör så här:

  1. Värm körsbären i en kastrull, strö över maizena för att reda dem lite. Låt svalna. Lägg en bit ost på fröknäcket, toppa med körsbär och garnera med krasseblad.

Recept: Camilla Zarah Lawes Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons