6 lyxiga recept att välkomna våren med

Vårmeny 6 rätter

Bjud gästerna på två smakfulla rätter – som är goda var för sig, men ännu bättre tillsammans! En härlig varmrätt och en passande dessert till. Säg hej till våren!
26 mars, 2020

1. Kalvfilé med kryddörtsströ

Välkomna våren med en supergod varmrätt. Kalvfilé med kryddörtsströ serveras med en frisk, grön persiljekräm till – ät och njut!

Till receptet >>

Kalvfilé med kryddörtsströ

Kalvfilé med kryddörtsströ.

2. Mandelmassehjärta med blåbär

Servera en drömmigt god kaka till efterrätt. Ett mandelmassehjärta toppad med choklad, bär och pistaschnötter. För god för att vara sann!

Till receptet >>

Mandelmassehjärta med blåbär

Mandelmassehjärta med blåbär.

3. Stekt torsk med krossad dillpotatis

Bjud på smakrik fisk. Den stekta torsken tillsammans med den krossade dillpotatisen gifter sig i munnen och är en både enkel och supergod varmrätt. Toppa med ärtor gjorda på franskt vis.

Till receptet >>

Stekt torsk med krossad dillpotatis

Stekt torsk med krossad dillpotatis.

4. Citronmoussetårta

Perfekta påsktårtan – gul, vacker och supergod! Toppa med valfritt påskgodis och röd harsyra eller ätbara blommor för ett riktigt påskigt utseende.

Till receptet >>

Citronmoussetårta

Citronmoussetårta.

5. Kyckling med hasselbackspotatis

En riktig wow-rätt! Bjud på denna fantastiska kyckling med massor av härliga vårsmaker. Fungerar lika bra till vardag som till fest.

Till receptet >>

Kyckling med hasselbackspotatis

Kyckling med hasselbackspotatis.

6. Blåbärskaka med citronglasyr

Gör en saftig och smakrik blåbärskaka med citronglasyr på nolltid. Enkelt, snabbt och framförallt otroligt gott, du måste testa!

Till receptet >>

Blåbärskaka med citronglasyr

Blåbärskaka med citronglasyr.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

LÄS MER:

6 lyxiga vårrecept

Lyxig helgmeny med ricotta, svamppasta och choklad

Smakrik meny med det där lilla extra i detaljerna