5 Netflix-serier med bakning och desserter

5 Netflix-serier med bakning och desserter

Tycker du att desserterna är det viktigaste på menyn och att bakning är bättre än terapi? Här är fem frestande serier på Netflix att streama redan ikväll!
12 mars, 2019

1. Zumbos’s Just Desserts

Adriano Zumbo leder Zumbos’s Just Desserts på Netflix.

Adriano Zumbo leder Zumbos’s Just Desserts.

Dessertmästaren och konditorn Adriano Zumbo letar efter nästa Willy Wonka i den intensiva tävlingen där begåvade amatörer tävlar om 100 000 dollar. Kreativa bakverk utlovas och vi får se allt från en flygande frukttårta till en ätbar skolbänk. (1 säsong)

Titta här >>

2. Martha Bakes

Martha Stewart delar med sig av proffstips i Martha Bakes på Netflix.

Martha Stewart delar med sig av proffstips i Martha Bakes.

Matlagningsikonen Martha Stewart delar med sig av proffstips, tekniker och recept i denna bak-kurs som riktar sig till hemmabagare. Vi får lära oss att göra allt från en enkel tårta med strössel till en crepe-skapelse med 47 lager. Kanske kan detta ta din bakning till nästa nivå! (2 säsonger)

Titta här >>

3. Chefs Table Vol 4: Pastry

Corrado Assenza i Chefs Table Pastry på Netflix.

Corrado Assenza är med i Chefs Table Pastry.

I den Emmy-nominerade serien Chef’s Table möter vi inspirerande kockar världen över, men i säsong 4 är det endast fokus på det söta. I fyra olika avsnitt får vi följa med Christina Tosi, Corrado Assenza, Jordi Roca och Will Goldfarb som lyckats skapa unika desserter och sötsaker.

Titta här >>

4. Nailed it

Tre glada deltagare i Nailed it på Netflix.

Tre glada deltagare i Nailed it.

I den här underhållande och lätt kaotiska serien försöker glada amatörbagare att återskapa ätbara mästerverk – med varierande resultat. Komikern Nicole Byer agerar programledare och kändiskocken Jacques Torres hjälper till med matlagningen. (2 säsonger)

Titta här >>

5. Sugar Rush

Två koncentrerade deltager i Sugar Rush på Netflix.

Två koncentrerade deltager i Sugar Rush.

Tiden är den viktigaste ingrediensen när lagen tävlar mot klockan – och varandra – för att se vem som bakar bäst. I juryn sitter konditorn Adriano Zumbo och cupcake-experten Candace Nelson, som i varje avsnitt får sällskap av en känd gästdomare. (1 säsong)

Titta här >>

Läs också: 10 bra matprogram på Netflix