Artikeln innehåller reklamlänkar

22 snygga posters för foodies

22 snygga posters för foodies

Låt inte köket bli alltför kalt och omysigt. Posters är ett billigt och enkelt sätt att få ditt kök att se mer genomtänkt ut.
15 november, 2018
Affischer och posters är bra sätt att göra ett kök mer ombonat.

Affischer och posters är bra sätt att göra ett kök mer ombonat.

Köket kan lätt bli ett rum utan konst. Gör något åt det genom att investera i posters med recept eller andra köksrelaterade ämnen och få köket lika ombonat som resten av ditt hem.

1–3. Drinkposters, Desenio

Grafiska och färggranna drinkposters från Desenio. På varje poster finns även recept på drinken. Finns i flera olika storlekar och kostar från 69 kronor. Du hittar aperol spritz här (länk till Desenio). Martini här (länk till Desenio). Old Fashioned här (länk till Desenio).

4. Cocktail bucketlist, Adlibris

Drinkfantast? Här har du 100 drinkar till din bucketlist att testa och skrapa som en skraplott så att bilden kommer fram när du har testat. Scratch off bucket list cocktails, finns på Adlibris 179 kronor. Du kan köpa den här (länk till butik).

5. Måttposter, Scandinavian Design Factory

Gör det enklare i köket samtidigt som köket blir bra mycket snyggare. En måttomvandlare från Design Factory. Den finns också i vitt. Pris, 225 kronor. Du hittar den här (länk till butik).

6–7. Cocktailposter, Desenio

Stilrent svarta drinkposters med beskrivning av hur du ska blanda dem. Finns i flera storlekar och kostar från 59 kronor. Du hittar Moscow Mule här (länk till Desenio) och Whiskey sour här (länk till Desenio).

8. Brownieposter, Desenio

Ha receptet på en perfekt brownie nära till hands med den här postern från Desenio. Den finns i flera olika storlekar och kostar från 129 kronor. Du hittar den här (länk till Desenio).

9–11. Receptposters, Kunskapstavlan

Grundläggande kökskunskap på väggen. Poster med grundrecept, recept på såser och mått i köket kommer från Kunskapstavlan och kostar från 295 kronor. Du köper måttpostern här. Här hittar du såspostern. Och här postern med grundrecepten.

12. Styckschema, Scandinavian Design Factory

Ska du stycka ett helt djur hemma i köket? Kanske inte, men postern från Scandinavian Design Factory är snygg att ha på väggen. Den kostar 225 kronor. Du hittar den här (länk till butik).

13. Ogräsposter, Scandinavian Design Factory

Smycka ut väggen i köket och lär dig samtidigt vilka ogräs man kan äta. Postern kommer från Scandianvian Design Factory och kostar 225 kronor. Du hittar den här (länk till RoyalDesign).

14. Muffinsposter, Little Smultron

Illustrativ receptposter med recept på muffins från Little Smultron. Den blir din för 249 kronor och du hittar den här.

15. Pizzaposter, Céline Malépart

Naivistisk pizza-poster av Céline Malépart. Kostar 138 kronor och du hittar den här.

16. Bartenderposter, Olle Eksell

Klassisk svensk design av Olle Eksell, mannen bakom kakaoögonen. Bartenderpostern kostar 450 kronor och du hittar den här (länk till RoyalDesign).

17. Korvkonst, Etsy

För korv-konnässören finns den här postern. Lär dig göra en klassisk Chicago Hotdog. Postern kommer från Etsy och kostar 141 kronor. Du kan köpa den här.

18. Kryddväxtposter, Scandinavian Design Factory

Känner du igen en kryddväxt när du ser den? Om inte kan du lära dig här. Kryddväxtposter från Scandinavian Design Factory blir din för 225 kronor. Du hittar den här (länk till RoyalDesign).

19. Warholrecept, All Posters

Vem visste väl att Andy Warhol har gjort ett tårtrecept på en poster? Den heter Wild Raspberries, och kostar från 129 kronor på All Posters. Du hittar den här.

20. Lemonadrecept, Mo Mullan

En färgklick i köket blir den här lemonadpostern av Mo Mullan. Den kostar från 219 och du hittar den här.

21. Egna receptposters, The Fashion Room

Har du ett favoritrecept som du skulle vilja pryda din vägg med? Du kan i så fall göra en egen receptposter hos The fashion room för 149 kronor. Du börjar här.

22. Grytrecept-poster, Petite Charlie

Boeuf bourguignion är lättare att göra än att stava, men det skadar ju inte med ett recept. Snygg receptposter från Petite Charlie som finns i olika storlekar och kostar från 329 kronor. Du hittar den här.

Sätt upp postern snyggt och smart!

Snygg posterram i ek från Ferm living för alla dina köksposters. Den blir din för 341 kronor. Du hittar den här (länk till butik).

Klämmor för posters och kort från Granit:

Stor svart klämma, 29 kronor, köps här (länk till butik). Klämma i vit metall, 15 kr, köps här (länk till butik).

Vajer med många klämmor, 149 kronor, köps här (länk till butik).

Läs mer:

Allt du behöver veta om Black Friday

Tareq Taylor lanserar rustik inredningskollektion hos Hemtex

10 snygga vinställ för alla stilar och flaskor