Artikeln innehåller reklamlänkar

11 bärbara grillar för picknick och utflykt

bärbar grill för picknick

Satsa på en liten, bärbar grill i sommar! En portabel grill kan erbjuda precis det du behöver för att förgylla picknicken eller utflykten. Här är 11 snygga alternativ som finns i butik just nu.
23 juni, 2021

Än har vi mycket kvar av sommaren att njuta av och vad är väl härligare än säsongens goda, grillade maträtter? Gör det enkelt för dig själv att njuta av grillat med en liten, bärbar grill. Den kan du ta med dig till parken, stranden, på bilresan eller ut på balkongen. Kom dock ihåg att vara noggrann med grillsäkerheten och att respektera eventuella eldningsförbud.

Här är 11 bärbara grillar som går att klicka hem just nu:

Vi har spanat in utbudet i butikerna!

1. Smokey Joe, Weber

Bärbar kolgrill som är enkel att ta med på utflykten i sommar. Grillen har en värmesköld som gör det enkelt att ställa den på alla sorters underlag. Den praktiska grillen från Weber utsågs till Testfaktas favorit bland bärbara grillar för picknicken 2019. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Bagaren & Kocken).

2. Kolgrill, Everdure

Stilren och smidig grill som är lätt att ta med i sommar, designad av stjärnkocken Heston Blumenthal. Grillen går att placera på alla underlag och har en medföljande praktisk skärbräda i bambu. Finns i grönt, orange, grått och svart utförande. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Bagaren & Kocken).

3. Bordsgrill, Barbecook

Praktisk liten bordsgrill som enkelt går att ta med på picknicken tack vare den medföljande bärväskan. En inbyggd fläkt gör det möjligt att grilla utan rök och att kontrollera temperaturen. Grillen går dessutom att montera ner och rengöra i diskmaskin. Här kan du läsa mer och köpa den.

4. Rökfri kolgrill, LotusGrill

Stilfull liten grill med inbyggt ventilationssystem som värmer upp grillen fort och gör värmen reglerbar. Grillen är gjord i återvinningsbara material och är konstruerad för att aldrig bli varm på utsidan samt för att kolen inte ska kunna vältas ur under användning. Här kan du läsa mer och köpa den.

5. Go Anywhere-grill, Weber

Go Anywhere-grillen från Weber är en kompakt och praktisk bärbar grill som passar utmärkt som sällskap på utflykten, oavsett om den görs med bil eller båt eller om det bara är en picknick. Grillen finns antingen med gasol eller med kol. Här hittar du kolgrillen (länk till butik) och här hittar du gasolgrillen (länk till butik).

6. Hopfällbar grill, Emerio

Budgetvänlig, bärbar liten kolgrill som är praktisk på utflykten eftersom den bara väger 1,5 kilo och går att fälla ihop. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Ellos).

7. Gasolgrill i miniformat, Grillchef

Liten gasolgrill som passar på både balkongen och i husvagnen, men även går att ta med på utflykten om en liten campinggasolbehållare kopplas till. Ben och bärhandtag går att fälla in, vilket gör den smidig att förvara. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till butik).

8. Bärbar hybridgrill, Princess

Portabel grill som går att använda både kopplad till el eller med kol. Passar både på uteplatsen och balkongen eller på picknicken. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Ellos).

9. Piccolino kolgrill, Landmann

Kompakt kolgrill, som är enkel att ta med och bära tack vare ett handtag upptill. Kolgrillen har ett helemaljerat klot, kolbehållare och varmhållningsgaller. Matchande grilltång ingår. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Cervera).

10. Bordsgrill, Eva Solo

Stilren bordsgrill i vitt, eldfast porslin och detaljer i rostfritt samt skyddande underlägg i trä. Handtaget gör den enkel att ta med på sommarens alla utflykter och picknickar! Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Nordic Nest).

11. Tonello kolgrill, Boretti

Mångsidig kolgrill som är enkel att ta med på sommarens semesteräventyr tack vare rejäla, värmeresistenta handtag. Grillen passar även på balkongen och har en grillyta i gjutjärn samt integrerad termometer. Här kan du läsa mer och köpa den (länk till Bagaren & Kocken).

Såser och röror till grillat

Såser och röror till grillat
1:11

Efter reklamen: Såser och röror till grillat

(1:11)

Slå på ljud