Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkarMidsommarmat

11 bärbara grillar för picknick och utflykt

23 jun, 2021 
bärbar grill för picknick
Satsa på en liten, bärbar grill i sommar! En portabel grill kan erbjuda precis det du behöver för att förgylla picknicken eller utflykten. Här är 11 snygga alternativ som finns i butik just nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Än har vi mycket kvar av sommaren att njuta av och vad är väl härligare än säsongens goda, grillade maträtter? Gör det enkelt för dig själv att njuta av grillat med en liten, bärbar grill. Den kan du ta med dig till parken, stranden, på bilresan eller ut på balkongen. Kom dock ihåg att vara noggrann med grillsäkerheten och att respektera eventuella eldningsförbud.

Här är 11 bärbara grillar som går att klicka hem just nu:

Vi har spanat in utbudet i butikerna!

1. Smokey Joe, Weber

Bärbar kolgrill som är enkel att ta med på utflykten i sommar. Grillen har en värmesköld som gör det enkelt att ställa den på alla sorters underlag. Den praktiska grillen från Weber utsågs till Testfaktas favorit bland bärbara grillar för picknicken 2019. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Smokey Joe bärbar grill från Weber - testvinnare
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

2. Kolgrill, Everdure

Stilren och smidig grill som är lätt att ta med i sommar, designad av stjärnkocken Heston Blumenthal. Grillen går att placera på alla underlag och har en medföljande praktisk skärbräda i bambu. Finns i grönt, orange, grått och svart utförande. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Annons
Bärbar grill från Everdure
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

3. Bordsgrill, Barbecook

Praktisk liten bordsgrill som enkelt går att ta med på picknicken tack vare den medföljande bärväskan. En inbyggd fläkt gör det möjligt att grilla utan rök och att kontrollera temperaturen. Grillen går dessutom att montera ner och rengöra i diskmaskin. Här kan du läsa mer och köpa den.

Gul bärbar grill från Barbecook
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

4. Rökfri kolgrill, LotusGrill

Stilfull liten grill med inbyggt ventilationssystem som värmer upp grillen fort och gör värmen reglerbar. Grillen är gjord i återvinningsbara material och är konstruerad för att aldrig bli varm på utsidan samt för att kolen inte ska kunna vältas ur under användning. Här kan du läsa mer och köpa den.

Annons
Lotusgrill bärbar och rökfri kolgrill
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

5. Go Anywhere-grill, Weber

Weber Go Anywhere bärbar grill
Klicka på bilden för att komma till gasolgrillen.

Go Anywhere-grillen från Weber är en kompakt och praktisk bärbar grill som passar utmärkt som sällskap på utflykten, oavsett om den görs med bil eller båt eller om det bara är en picknick. Grillen finns antingen med gasol eller med kol. Här hittar du kolgrillen (reklamlänk) och här hittar du gasolgrillen (reklamlänk).

Annons

6. Hopfällbar grill, Emerio

Budgetvänlig, bärbar liten kolgrill som är praktisk på utflykten eftersom den bara väger 1,5 kilo och går att fälla ihop. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Hopfällbar, billig bärbar grill från Emerio
Klicka på bilden för att komma till grillen.

7. Gasolgrill i miniformat, Grillchef

Liten gasolgrill som passar på både balkongen och i husvagnen, men även går att ta med på utflykten om en liten campinggasolbehållare kopplas till. Ben och bärhandtag går att fälla in, vilket gör den smidig att förvara. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Annons
Liten gasolgrill som är bärbar
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

8. Bärbar hybridgrill, Princess

Bärbar hybridgrill
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

Portabel grill som går att använda både kopplad till el eller med kol. Passar både på uteplatsen och balkongen eller på picknicken. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Annons

9. Piccolino kolgrill, Landmann

Kompakt kolgrill, som är enkel att ta med och bära tack vare ett handtag upptill. Kolgrillen har ett helemaljerat klot, kolbehållare och varmhållningsgaller. Matchande grilltång ingår. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Piccolino bärbar grill från Landmann
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

10. Bordsgrill, Eva Solo

Stilren bordsgrill i vitt, eldfast porslin och detaljer i rostfritt samt skyddande underlägg i trä. Handtaget gör den enkel att ta med på sommarens alla utflykter och picknickar! Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Annons
Bordsgrill från Eva Solo
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

11. Tonello kolgrill, Boretti

Mångsidig kolgrill som är enkel att ta med på sommarens semesteräventyr tack vare rejäla, värmeresistenta handtag. Grillen passar även på balkongen och har en grillyta i gjutjärn samt integrerad termometer. Här kan du läsa mer och köpa den (reklamlänk).

Tonello bärbar kolgrill
Klicka på bilden för att komma direkt till grillen.

Såser och röror till grillat

Såser och röror till grillatBrand logo
Såser och röror till grillat
Annons