Artikeln innehåller reklamlänkar

10 kokböcker att fynda på bokrean

Bra kokböcker att fynda på bokrean.

Tisdag 26 februari drar bokrean igång och det finns massor av bra titlar att välja på. Vi har valt ut de bästa kokböckerna för dig att fynda.
27 februari, 2018

1. Härliga helg: Smarta menyer morgon, middag, kväll

Anna Jonassen – 109 kronor, Lava förlag

Här bjuder Anna Jonassen och ELLE mat & vin på smarta bufféer som passar morgon, middag, kväll. Förrätter, huvudrätter, efterrätter. Smårätter som kan kombineras eller ätas var för sig.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Härliga helg: Smarta menyer morgon, middag, kväll.

Härliga helg: Smarta menyer morgon, middag, kväll.

2. Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016

Catarina König – 69 kronor, Bonnier Fakta

När en matfashionista lagar mat blir det klassisk vardagslyx med rena smaker och snygga uppläggningar. Här finns Catarinas recept för en lyckad middagsbjudning, med alltifrån fräscha drinkar, aptitretande mingelmat, goda förrätter, maffiga huvudrätter och söta desserter.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016.

Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016.

3. Daniels matresa: 9 menyer från världens kök

Daniel Lakatosz – 129 kronor, Lava förlag

I den här vackra kokboken, Daniels matresa 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina egna menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Daniels matresa: 9 menyer från världens kök.

Daniels matresa: 9 menyer från världens kök.

4. Food Pharmacy

Mia Clase & Lina Nertby Aurell – 89 kronor, Bonnier Fakta

Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Bloggen Food Pharmacy, som drivs av Mia Clase och Lina Nertby Aurell, handlar om just detta. Bloggen blev en bok som handlar om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Food Pharmacy.

Food Pharmacy.

5. Mera vego: Mat för hela familjen

Sara Ask , Lisa Bjärbo – 89 kronor, Ordalaget

Vad sjutton lagar man när man ska laga vegetarisk mat? Kommer alla att bli mätta? Kommer barnen ens vilja smaka? I Mera vego finns 60 familjeanpassade vegetariska recept, indelade i kapitel som baserar sig på tillagningstid.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Mera vego: Mat för hela familjen.

Mera vego: Mat för hela familjen.

6. Sweet spots of New York: Bakverk och sötsaker från New York

Roy Fares – 89 kronor, Bonnier Fakta

Jakten på the sweet spots of New York! Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Sweet spots of New York: Bakverk och sötsaker från New York.

Sweet spots of New York: Bakverk och sötsaker från New York.

7. Clean cooking: Laga mat utan gluten och mjölk

Elisabeth Johansson – 85 kronor, Bonnier Fakta

Att laga mat utan gluten och mjölkprodukter är lätt, och dessutom är det fantastiskt fräscht och gott. Vad sägs till exempel om svartvinbärssmoothie med havremjölk, rödbetsburgare med avokado och groddar, en zucchinipasta med krabba i curry eller en glutenfri citronmarängpaj?
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Clean cooking: Laga mat utan gluten och mjölk.

Clean cooking: Laga mat utan gluten och mjölk.

8. Condiments: Gör egen vinäger, harissa och hot sauce

Caroline Dafgård Widnersson – 99 kronor, NoK Allmänlitteratur

Den här boken handlar om hur du gör dina egna smaksättningar. Från sweet chili-sås och tacokrydda till pepprig amerikansk hot sauce och het tunisisk harissa. Du gör dem själv hemma genom att koka, blanda, mixa, jäsa och lagra.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Condiments: Gör egen vinäger, harissa och hot sauce.

Condiments: Gör egen vinäger, harissa och hot sauce.

9. Smilla lagar glutenfritt: Favoritrecept och smarta tips

Smilla Luuk – 69 kronor, Rabén & Sjögren

Smilla är tillbaka med uppföljaren till Smilla bakar glutenfritt! Den här gången är det matlagning som står på schemat – för tänk vad många maträtter som på ett eller annat sätt innehåller gluten.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Smilla lagar glutenfritt: Favoritrecept och smarta tips.

Smilla lagar glutenfritt: Favoritrecept och smarta tips.

10. Desserter: Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter

Tea Malmegård – 119 kronor, Bonnier Fakta

Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé och mycket mer.
Läs mer och köp boken här >> (länk till Adtraction)

Desserter: Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter.

Desserter: Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter.