Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

10 fina muggar du kan fynda på rea

11 feb, 2019 
AvAnna-Lena Pettersson
Oavsett om du tycker bäst om en mindre kopp, en större mugg, en med klassiskt mönster eller grafisk design så finns det du gillar på rea just nu, hos Bagaren och kocken. Vi tipsar om våra 10 favoriter som du kan klicka hem direkt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Om frukostkaffet börjar kännas lite trist kan det vara dags att uppdatera det du har kaffet i – dina muggar. Sälj eller skänk bort dina gamla och passa på att förnya nu när Bagaren och Kocken, en stor webbbutik för köksprylar, har rea på alla sina koppar och muggar. Vi har plockat ut 10 stycken som är nedsatta med 20 procent eller mer.

1. Eden, Rörstrand

Rörstrands klassiska design Eden.

Designklassiker från Rörstrand med dekor med blad och äpple. Mönstret är från 1960 och skapat av Sigrid Richter. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

Annons

2. Jungfru Blåklint, Design House Stockholm

Mugg med motiv från Elsa Beskows sagovärld.

Från Elsa Beskows klassiska sagovärld hämtas motiven till muggarna. Den här vackra blåklintsflickan gör att vem som helst börjar längta till sommaren. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

3. Muminkopp Kärlek, Arabia

Muminkoppen Kärlek.

Vad passar väl bättre nu i upptakten till alla hjärtans dag än en kopp med kärlekstema? I webbutiken ligger alla Muminkoppar till nedsatt pris. Läs mer och köp koppen här (reklamlänk).

Annons

4. Papegoja, Bahne & Co

Papegojmugg från Bahne & Co.

Mugg i porslin med dekorativ papegojdekor. Finns också med andra blom- och djurmönster. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

5. Ostindia Floris, Rörstrand

Klassiska Ostindia Floris från Rörstrand.

Dekoren har anor ända tillbaka till mitten på 1700-talet då porslin med ett liknande mönster fanns ombord på det förlista fartyget Götheborg. En skärva hittades av designern Emmy Almström 1930 och mönstret efterskapades på porslin som går att köpa än idag. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

Annons

6. Favarite Cup Love, Design letters

Design Letters Love-mugg.

Ännu en idé till alla hjärtans dag eller när som helst när du vill berätta för någon att du älskar hen. Eller kanske till dig själv. Tydligare kärleksbudskap än så här finns inte. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

7. Alveskog ,Wik & Walsøe

Muggen från Alveskog-serien från Wik & Walsøe.

En vacker mugg från norska Wik & Walsøe med en graciös kronhjort i dekoren. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

Annons

8. Mugg Caribbean, Le Creuset

Mugg i härlig färg från Le Creuset.

Du tänker kanske framför allt på stora grytor när du ser Le Creuset, men de kan mer än så. Till exempel tillverkar de vackra muggar i olika former, storlekar och färger. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

9. Pippi Långstrump Sakletare, Rörstrand

Rörstrands mugg Sakletare med motiv från Pippi Långstrump-böckerna.

Känner du någon som är stark, har en apa hemma och som du behöver en present till? Eller förresten, vem som helst blir ju glad av denna underbara mugg med dekor från illustrationerna från Pippi Långstrump-böckerna. Läs mer och köp muggen här (reklamlänk).

Annons

10. Pinstriped, Filippa K

Kritstrecksrandiga muggar från Filippa K.

Vem sa att kritstrecksränder bara är för kläder? Filippa K visar att det grafiska mönstret fungerar minst lika bra på porslin. Muggarna säljs i tvåpack. Läs mer och köp muggarna här (reklamlänk).

Läs mer:

Klimatet hotar kaffet – kan bli en lyxvara igen

6 myter om kaffe vi måste sluta tro på

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons