Max nya burgare ska göra dig dubbelt så mätt

25 sep, 2020 
AvEmma Castman
Extra hungrig? Då kan Max nya dubbelburgare vara något för dig. Klassiska smaker – gånger två.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För alla extra hungriga gäster har Max bestämt sig för att uppdatera menyn och lanserar klassikerna Frisco och Original som dubbelburgare – antingen med nötkött eller Delifresh plant beef.

­­­ – Vi är väldigt stolta över att våra två mest älskade burgare nu finns i större tappning på Max meny, säger chefskocken Jonas Mårtensson och fortsätter:

– Vi arbetar hela tiden med att utveckla våra burgare efter vad våra gäster vill ha och många, extra hungriga gäster beställer dubbelt kött eller dubbel plant beef i sin burgare. Därför har vi skapat en uppdaterad dubbelversion av två av våra storsäljare för att uppnå den perfekta harmonin mellan smak och textur.

Uppdaterat receptet på kött och bröd

Ytterligare nyheter från hamburgerrestaurangen är att de har utvecklat receptet på både sina burgare och sitt bröd.

– Smak handlar mycket om konsistens och dubbelburgarna blir extra goda och saftiga genom att vi adderar en skiva smält cheddarost mellan köttet. Vårt nya sätt att blanda och forma köttet ger dessutom burgarna en mer porös struktur och fylligare smak. De nya nötkötts- och brödrecepten skapar en lättare och saftigare textur som gör att varje tugga kommer till sin fulla rätt, säger Jonas.

Max nya dubbelburgare går att beställa från och med den 25:e september.

Foto: Max

LÄS MER:

Maxa Ballerinakexen med extra fyllning på tub

Igloo Cola och alla nya glassar från GB 2020

Hemburgarlådan: Max nya gör-det-själv-kit

Annons