Här är kändisarnas mest bisarra (Jättedyra) julklappar

20 nov, 2020 
AvNina Nyström
AvNina Nyström
brad pitt och angelina jolie
En diamantbeströdd toaring, ett vattenfall, en enorm parmesanost, Louis Vuittonväska till en ettåring och snö för 20 miljoner – det är bara några av de galnaste julklapparna kändisarna överraskat varandra med genom åren.
Annons
Kändisarnas galnaste julklappar (ELLE)Brand logo
Kändisarnas galnaste julklappar (ELLE)

Kändisar har mycket pengar och lägger dem gärna på orimligt dyra saker, inget nytt under solen där. Och även om jularna säkert har en generellt extravagant standard hemma hos de här stjärnorna, så är ändå just de här gåvorna något utöver det vanliga...

David Beckham till Victoria

guldväska

2005 tömde David Beckham spargrisen och gav Victoria världens dyraste handväska: en diamantbeströdd Hermés gjord av Himalaya-krokodil, värd cirka en miljon kronor. Men det var nog mest en liten ”förpresent”, kanske i morgonstrumpan?

För hon fick också en specialgjord Rolls Royce Phantom, värd cirka fem miljoner. Och just det ja. Ett halsband med rubiner och diamanter från Parisiska juveleraren Boucheron, värt sisådär 25 miljoner. På en och samma jul.

Angelina Jolie till Brad Pitt

hjärtformad ö

När det begav sig för Brad Pitt och Angelina Jolie överraskade Angelina sin make med ett eget vattenfall i julklapp ett år. Brad Pitt ska tydligen vara väldigt intresserad av arkitektur och Angelina såg till att förse honom med en pampig kuliss om han skulle drabbas av skaparlusta. Året efter kompletterade hon med en adventsgåva i form av en hjärtformad ö en kvart från New York.

Annons

Ben Affleck till Jennifer Lopez

Ben Affleck ska enligt ryktet ha köpt en diamantbeklädd toaring värd i runda slängar en miljon kronor till Jennifer Lopez och hennes berömda rumpa back in the days. Eh, ja, vi vet inte riktigt vad vi ska säga.

Kim K till Stormi

lv-väskor

Stormi fick en Louis Vuitton-väska av moster Kim innan hon fyllde ett. Och för att ingen skulle tycka det var orättvist köpte Kim likadana väskor i den specialtryckta regnbågsutgåvan till alla småtjejer i släkten.

Kim K till Kanye West

Kim K köpte också matchande Lamborghinis till Kanye och North, som ännu inte fyllt ett. Gulligt, men också galet.

Annons

TORI SPELLING TILL SINA BARN

Om man bor i Kalifornien kan det vara lite si och så med snösäkra jular. Så vad göra om man önskar en vit jul? Jo, man löser problemet med en snökanon. Det gjorde iallafall Tori Spellings pappa när hon var liten. Den lilla snöupplevelse ska enligt uppgift ha kostat 20 miljoner kronor. Men Tori älskade det så mycket att hon ska ha gjort samma sak för sina egna barn ett gäng år senare.

John Legend till Chrissy Teigen

JOHN LEGEND OCH CHRISSY TEIGEN MED EN PARMESANOST

Vi avslutar med något som inte så slösaktigt i jämförelse med en del andra upptåg i den här listan. Men lite – knasigt? Och väldigt äkta och kärleksfullt. 2015 köpte John Legend ett urgröpt parmesanhjul till Chrissy Teigen – som blev själaglad.

Annons

”John got me my lifetime dream for Christmas! A cheese wheel to dump pasta and risotto in for years to come! My tableside serving game is bout to be liiiiiit!” skrev Chrissy på Instagram. Man älskar ju det här paret. (Och vad ska en urgröpt parmesanost används till? Man vänder runt pasta i den för att få den härligt parmesantäckt, till exempel.)

Foto: TT, Instagram

Källa: Seventeen, Shape

LÄS MER:

Årets bästa julklappshack - så gör du när inte omslagspappret räcker.Brand logo
Årets bästa julklappshack - så gör du när inte omslagspappret räcker.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons