Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Zendaya – och 7 andra kändisar som slog igenom som barn

29 mar, 2021 
AvMalin Ny
Zendaya.
Nyss var de små – nu är de stora. Här är barnstjärnorna som har växt upp framför våra ögon!
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Vi minns dem från serier som Stranger Things och Game Of Thrones, och filmer som Little Miss Sunshine och (500) Days Of Summer. Då blev de berömda barnstjärnor över en natt – men nu har de vuxit upp.

Här är åtta exempel på kändisar som spenderat mer eller mindre hela sitt liv i rampljuset!

Millie Bobby Brown

Mille Bobby Brown.

Känns det inte som att det var alldeles nyss vi fick se Eleven, det vill säga i Millie Bobby Brown, i rakat hår och gul tröja i Stranger Things? Just nu kan vi se henne i Enola Holmes på Netflix, och skådespelerskan har hunnit bli 17 år.

Annons

Sophie Turner

Sophie Turner.

Sophie Turner slog igenom som Sansa Stark i Game Of Thrones som 15-åring. Idag är hon 25 år och har gift sig och skaffat en dotter med Joe Jonas. Nyligen syntes hon i filmen X Men: Dark Phoenix.

Ariel Winter

Ariel Winter.

Ariel Winter gjorde succé i rollen som Alex Dunphy i Modern Family, en serie hon började medverka i redan som 11-åring. Numera jobbar hon en del som röstskådespelerska – bland annat har hon medverkat i Smurfs: The Lost Village och Little Audrey. Hon är 23 år.

Annons

Zendaya

Zendaya.

Zendaya har haft en lysande karriär ända sedan tonåren och slog igenom i Disney-serien Shake It Up. Hennes senaste roller har varit i serien Euphoria och i filmen Spider-Man: Far from Home.

Mackenzie Foy

Mackenzie Foy.

Mackenzie Foy känner du igen från filmer som Twilight: Breaking Dawn (där hon spelade Bella och Edwards dotter) och Interstellar. Senast såg vi henne i huvudrollen i Nötknäpparen och de fyra världarna, och i dag är hon 20 år gammal.

Annons

Abigail Breslin

Abigail Breslin.

Abigail Breslin charmade alla som Olive Hoover i Little Miss Sunshine och fick till och med en Oscarsnominering för sina prestationer i filmen - trots att hon bara var 10 år vid tillfället. I dag har hon hunnit bli 20 år och syntes senast i filmen Zombieland: Double Tap.

Chloë Grace Moretz

Chloe Grace Moretz.

Trots att Chloe Graze Moretz bara är 24 år har hon varit i filmbranschen länge. Som 12-åring medverkade hon i filmer som (500) Days Of Summer och The Eye, och senast kunde vi se henne i filmer som Greta och Suspiria.

Annons

Asa Butterfield

Asa Butterfield.

Även Asa Butterfields karriär startade tidigt och som 12-åring spelade han huvudrollen i filmen Hugo. I dag är han mest känd för sin roll som Otis Milburn i Netflix-serien Sex Education.

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld.

Hailee Steinfeld fick minst sagt en lysande start på sin karriär när hon som 14-åring blev Oscarsnominerad för sin roll i filmen True Grit. Sedan dess har hon synts i filmer som Pitch Perfect och Spider Man: Into the Spider-Verse.

Foto: Rex

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons