Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Zara Larsson om Trumps vinst: "Mitt hjärta krossas i miljoner bitar"

09 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
Zara Larsson är en av de många kändisar som har visat stöd för Hillary Clinton under presidentvalet i USA, och under vakan i natt gick det inte att undgå hennes engagemang – och besvikelsen över den riktning valet tog.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var ord och inga visor när Zara Larsson vände sig till de amerikanska väljarna under gårdagen: ”Om du hade chansen att rösta idag men inte tog den borde du skämmas”, skriver hon på Twitter.

I takt med att de avgörande vågmästarstaterna vanns av Donald Trump under natten och den tidiga morgonen försökte hon knappast dölja sin chock och frustration.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons

När det sedan stod bortom allt rimligt tvivel att Donald Trump kommer att bli USA:s nästa president skrev hon: ”Det här händer verkligen. Det här är vad Amerika faktiskt har röstat fram… Mitt hjärta krossas i miljoner bitar”.

Mer om presidentvalet från Elle:

Kanye West ska bli president 2020 – om han menar allvar

Här är kändisarnas reaktioner på att Trump blir president

Är det här talet som fick Trump att kandidera till president? Se klippet från 2011

Adele lackade just ur på Donald Trump (man älskar ju Adele)

 

Annons