Zara Larsson om Trumps vinst: "Mitt hjärta krossas i miljoner bitar"

09 nov, 2016 
AvSofia Börjesson
Zara Larsson är en av de många kändisar som har visat stöd för Hillary Clinton under presidentvalet i USA, och under vakan i natt gick det inte att undgå hennes engagemang – och besvikelsen över den riktning valet tog.
Annons

Det var ord och inga visor när Zara Larsson vände sig till de amerikanska väljarna under gårdagen: ”Om du hade chansen att rösta idag men inte tog den borde du skämmas”, skriver hon på Twitter.

I takt med att de avgörande vågmästarstaterna vanns av Donald Trump under natten och den tidiga morgonen försökte hon knappast dölja sin chock och frustration.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

När det sedan stod bortom allt rimligt tvivel att Donald Trump kommer att bli USA:s nästa president skrev hon: ”Det här händer verkligen. Det här är vad Amerika faktiskt har röstat fram… Mitt hjärta krossas i miljoner bitar”.

Mer om presidentvalet från Elle:

 

Annons
Innehåller annonslänkar