Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerResguider

Zara Larsson inför Way Out West: "Jag har inte koll på vad som händer i publiken"

06 aug, 2016 
AvJoel Linde
När Zara Larsson uppträdde på Bråvalla i somras anmälde en kvinna att hon blivit våldtagen i publikhavet under spelningen. Här berättar Zara för ELLE hur händelsen kommer påverka hennes spelning på Way Out West den 12 augusti.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av juli stod det klart att Zara Larsson kommer spela på Way Out West-festivalen i Göteborg. ELLE åkte till London för att träffa henne veckan innan framträdandet.

Zara Larsson är på tillsynes väldigt bra humör när vi träffas i Shoreditch i centrala London. Hon är nyss hemkommen från en familjesemester i Florida.

– Det var SÅ skönt, säger hon när hon slår sig ner i soffan med solkysst ansikte och knallblont hår.

– Det är svårt att koppla ifrån, men jag har inte lagt upp så mycket (på sociala medier) nu på semestern, alltså det bryr jag mig inte om och helst av allt så vill jag bara vara ledig. Alltså jag vill bara ligga så här, säger hon och fläker ut sig i soffan för att demonstrera hur hon helst av allt spenderar semestern.

Hon ligger kvar i några sekunder, och det verkar som att tankarna har hoppat tillbaka till Florida för en stund.

– Ingen ska få störa mig, fortsätter hon med ett belåtet leende.

Annons

Men semestern är över. Nu är hon i London för en stor plåtning (som Elle kommer presentera exklusivt när den offentliggörs i september), och fredagen den 12 augusti spelar hon på Way out west.

Och även om hon ser väldigt mycket fram emot festivalen är det inte bara positiva tankar kopplade till framträdandet. När hon tidigare i somras uppträdde på Bråvallafestivalen ska en kvinna ha blivit våldtagen under spelningen, och hon är osäker på hur det kommer påverka hennes uppträdande i Göteborg.

– Jag vet inte om jag ska säga någonting, jag vet inte vad jag ska säga då. Det är klart, man vill kanske adressera det, men det är ju svårt för mig, jag har ju inte koll på vad som händer i publiken. Men jag tror att jag kanske kommer säga någonting, för jag blev jättechockad när jag hörde om det, säger hon.

– Och jag tycker att det är så jävla tråkigt. Speciellt på festivaler, det ska ju vara en plats dit man kommer för att ha kul och lyssna på musik och hänga med sina kompisar, och så bara är det killar som är skitsnuskiga!

Så här skrev hon på Twitter efter händelsen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Zara Larsson uppträder fredagen den 12 augusti på Way Out West i Göteborg.

LÄS ÄVEN: ZARA LARSSON OM SVEN MELANDERS STÖD: ”DET GÖR MIG SÅ MYCKET STARKARE”

Annons