Zac Efron är korkad, naken och väldigt rolig i nya Baywatch-trailern

Zac Efron är inte den pojke vi såg i High School Musical.
08 december, 2016

Serien Baywatch var en långkörare som sändes mellan 1989 och 2001 med David Hasselhoff och Pamela Anderson i huvudrollerna. Det var en actionserie som byggde mycket på de snygga, halvnakna kropparna. Nu är vi dock snart framme i 2017 så det fokuset har ju så klart skiftat, eller?

Njae, inte riktigt. Det är fortfarande mycket halvnakna kroppar i rutan, både män och kvinnor, och Zac Efron är uppenbart den som inte har mycket mer att komma med än sin välsvarvade kropp.

När en kvinna i bikini säger saker som ”om du vill ha mig kan du få mig” när hon blir räddad av muskelberget Dwayne Johnson, och när folk frågar sig ”varför ser det ut som att hon springer i slow motion” när en kvinna iklädd baddräkt kommer springandes på stranden blir det uppenbart att filmen försöker göra parodi på sig själv.

Det verkar trots allt vara, som parodisk actionkomedi betraktad, en film som kan bjuda på en hel del skratt. I rollerna ser vi som sagt Zac Efron, men även Alexandra Daddario, Priyanka Chopra och mannen som utsågs till årets sexigaste, Dwayne Johnson.

Filmen har premiär den 12 maj.