Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

William och Kate kommer till Sverige 2018

17 jan, 2018 
AvJohanna Lejon
Snart är det dags för årets kungliga höjdpunkt i Sverige! Brittiska William och Kate kommer på besök. Väl i Stockholm har de bokat in en dejt med Victoria och Daniel OCH Alicia Vikander.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I slutet av januari blir det kändistätt i Sverige och Stockholm. Brittiska hertigparet prins William och hans hertiginna Catherine, Kate, kommer på besök. Besöket, som varar i två dagar, blir, som så ofta då det gäller kungligheter, späckat.

Bokat träff med Alicia Vikander

Under sina två dagar i Sverige ska Will och Kate hem till Victoria och Daniel på Haga Slott för att dricka te. Man ska också ta en sväng förbi Kungliga Slottet i Gamla stan för att närvara vid en flott middag. Förutom den svenska kungafamiljen märks också gäster som Alicia Vikander och Stellan Skarsgård.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Men, hur ser då schemat ut i övrigt? Man ska till Vasaparken, till NK och till Fotografiska – bland annat.

Efter två dagar i Stockholm reser hertigparet, William och Kate, vidare till Norge där man ska träffa det norska kronprinsparet och några av skådisarna från tv-serien SKAM.

Brittiska Prins Willam och Kate.

Hertigen och hertiginnan ser fram emot att tillbringa tid med kronprinsessan Victoria och prins Daniel av Sverige och kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit av Norge, som kommer att följa med deras kungliga högheter på en rad av deras engagemang under besöket, skriver det brittiska hovet i ett pressmeddelande.

Foto IBL

Läs mer:

Här visar Alicia Vikander upp vigselringen – se bilden!

Från Engsheden till H&M – Här är Victorias alla oförglömliga Nobelklänningar

Kungliga stilikonen till Sverige – då kommer Kate på besök

Annons