William och Kate kommer till Sverige 2018

Snart är det dags för årets kungliga höjdpunkt i Sverige! Brittiska William och Kate kommer på besök. Väl i Stockholm har de bokat in en dejt med Victoria och Daniel OCH Alicia Vikander.
17 januari, 2018

I slutet av januari blir det kändistätt i Sverige och Stockholm. Brittiska hertigparet prins William och hans hertiginna Catherine, Kate, kommer på besök. Besöket, som varar i två dagar, blir, som så ofta då det gäller kungligheter, späckat.

Bokat träff med Alicia Vikander

Under sina två dagar i Sverige ska Will och Kate hem till Victoria och Daniel på Haga Slott för att dricka te. Man ska också ta en sväng förbi Kungliga Slottet i Gamla stan för att närvara vid en flott middag. Förutom den svenska kungafamiljen märks också gäster som Alicia Vikander och Stellan Skarsgård.

Men, hur ser då schemat ut i övrigt? Man ska till Vasaparken, till NK och till Fotografiska – bland annat. Hela programmet finns att tillgå här!

Efter två dagar i Stockholm reser hertigparet, William och Kate, vidare till Norge där man ska träffa det norska kronprinsparet och några av skådisarna från tv-serien SKAM.

Hertigen och hertiginnan ser fram emot att tillbringa tid med kronprinsessan Victoria och prins Daniel av Sverige och kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit av Norge, som kommer att följa med deras kungliga högheter på en rad av deras engagemang under besöket, skriver det brittiska hovet i ett pressmeddelande.

Foto IBL

Läs mer:

Här visar Alicia Vikander upp vigselringen – se bilden!

Från Engsheden till H&M – Här är Victorias alla oförglömliga Nobelklänningar

Kungliga stilikonen till Sverige – då kommer Kate på besök