Vintervitt, klassiskt och elegant – julen på Åhléns är här

Trött på höstmörkret och redo för julstämningen att kicka igång? Spana då in Åhléns nya kollektion inför julen där vintervitt möter en klassisk nordisk jul.
28 oktober, 2017

Med knappt två månader kvar till dopparedagen börjar julstämningen redan smyga in i butikerna. Många butikskedjor har varit tidiga med att lansera sina bilder inför julkollektionerna och senast i raden är Åhléns.

Läs också: Julen på Ellos Home är här – se bilderna

Julkollektionen på Åhléns går i tre teman: Nordic Blanche, Winter Woodland och Nordic Tradition. Det första temat kännetecknas av vintervitt och eleganta detaljer i form av fluffiga pälsar, len sammet och blänkande metaller.

Läs också: 13 roliga jultröjor som sätter stämningen inför jul

De andra temat, Winter Woodland, präglas av skogen, de nordiska vinterlandskapen och har en ombonad, rustik känsla i materialvalen. Färgbasen är naturnära med accenter i grönt, rött och metall.

Det tredje temat Nordic Tradition passar för den som vill ha en mysig, traditionell jul med moderna detaljer utan att ge upp den klassiska känslan i hemmet. Nyanser av grått, vitt och rött möter mönster, lekfullt pynt och skimrande metaller.

Läs också: 8 stora inredningstrender i jul – enligt butikskedjorna

Alla bilder från Åhléns.

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.