Vinnare av Ida Klamborn och Icona Pops t-shirt

15 feb, 2018 
AvLisa Arnell
Aino Jawo, Caroline Hjelt och Ida Klamborn har slagit sina påsar ihop och designat en t-shirt tillsammans. Här är vinnarna av tröjan!
Annons

Budskapet är att trotsa perfektionshetsen och med samarbetet vill de hylla det unika i att våga vara sig själv. Budskapet är tydligt: Alla behöver inte vara perfekta och stöpta i samma form. Det unika är det perfekta. T-shirten är gjord som en del i kampanjen #MissLyckad, som har som mål att belysa just detta.

– När vi har designat den här tröjan har jag utgått ganska mycket från mig själv och vad som fick mig att må bra när jag var yngre. Och det var att göra om plagg, att sy om grejer, göra egna grejer, säger Ida.

Klipp, knyt, trä huvudet genom en ärm, kör instoppat eller låt t-shirten hasa ner på ena höften… Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser, slår Ida fast.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

T-shirtarna är värda 300 kr styck och finns att köpa på misslyckad.se och tictail.se.

Vinnarna av dessa t-shirts är:

Johanna Carlsson och Erika Kawasaki.

Annons