Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Det här vinet ska du dricka baserat på ditt stjärntecken

27 okt, 2021 
AvEmma Castman
Tjejerna i Sex and the City dricker bubbel
Passionerat lejon, känslosam fisk eller jordnära jungfru. Ja, oavsett stjärntecken finns det ett vin för dig!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
TV: Den här tatueringen ska du skaffa – baserat på ditt stjärntecken

Sugen på att hitta ett nytt favoritvin, men osäker på vilken väg du ska gå? Varför inte leta inspiration bland planeterna och i astrologin?

– Ibland behöver man vidga sina vyer för att hitta det där perfekta vinet. Men eftersom smaken är så individuell tycker vi att man ska leta inspiration hos sig själv först. Vad tycker du om? Ett roligt sätt att lära känna sig själv och sina preferenser är genom sitt stjärntecken, säger Lena Koopmann, Marketing Manager på The Wine Company, i ett pressmeddelande.

Vin efter stjärntecken – det passar bäst

Eldtecken (Väduren, Lejonet och Skytten)

Personer födda i eldtecknen beskrivs ofta som djärva, passionerade, kreativa och vågade. Deras temperament kan snabbt bli hett, men lika snabbt blir de kärleksfulla och otroligt romantiska. Så, vad passar då bättre än ett kraftfullt och intensivt rött vin?

Annons

Vattentecken (Kräftan, Skorpionen och Fiskarna)

Det mest karaktäristiska draget hos vattentecknen är kontakten med deras känslor. De är därför kända som känslotecknen och beskrivs bäst som intuitiva, drömmande och har djup kontakt med sitt undermedvetna. Det här är personerna som du har djupa samtal med smuttande på ett glas fruktigt Sauvignon Blanc.

Lufttecken (Tvillingar, Vågen och Vattumannen)

Lufttecken beskrivs som kommunikativa, skarpa och intellektuella. Därtill är de nytänkande och gillar att utvecklas men är inte främmande för att beröra ämnen som fantasi och teori. De avnjuter gärna en lyxig champagne medan de låter sina tankar flyga i väg.

Jordtecken (Oxen, Jungfrun och Stenbocken)

Personer födda i jordens tecken är ofta praktiska, envisa och bestämda. Trots att de är stabila och otroligt jordnära har de en svaghet för materiella ting. De är experter på att njuta av lyxiga saker men ändå vara ödmjuka inför det. Så, vad passar då bättre än ett elegant och friskt vitt vin?

Artikelinspiration: The Wine Company

Foto: TT

Se också: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Se också: Den här hunden ska du skaffa baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons