Gör om köket med liten budget: 7 kök att satsa på

24 feb, 2018 
Ett lågt pris behöver inte synas på annat än prislappen. Kostnaderna för en köksrenovering kan lätt sticka iväg, men det finns flera kök som är stilrena, praktiska och inte spräcker den något mindre budgeten. Här listar vi sju snygga och prisvärda kök att inspireras av.
Annons

1. Bordo Black kök från Kvik

Stilren, minimalistisk design från Danmark i en matt svart kulör. Ett svart kök skapar en fin kontrast mot i övrigt ljusa toner och ger en lyxig känsla till rummet.

Från ca 22 047 kronor. Läs mer här.

2. Grevsta/Rimforsa kök från Ikea

Ett modernt kök i rostfritt är enkelt att sätta sin egen prägel på. Perfekt för dig som gillar en blandning av öppna och stängda förvaringsytor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Från ca 17 854 kronor. Läs mer här.

3. Epoq Trend kök från Elgiganten

Sätt färg på köksön! En dov kulör matchas snyggt med matta svarta luckor – eller varför inte låta hela köket vara i favoritfärgen?

Från ca 16 863 kronor. Läs mer här.

4. Bodbyn kök från Ikea

Ett kvadratsmart kök i trendigt grått med handtag och knoppar i glansig mässing. Skåpsluckorna ger en mer klassisk känsla, medan en vit bänkskiva ljusar upp de gråa partierna.

Från ca 17 414 kronor. Läs mer här.

5. Epoq Integra kök från Elgiganten

Helvitt, minimalistiskt och rena linjer. Det här köket med integrerade handtag är stilrent samtidigt som det ger utrymme för att sätta egen prägel och färg med belysning, kakel, växter och diverse köksprylar.

Annons

Från ca 18 559 kronor. Läs mer här.

6. Linea White kök från Kvik

Integrerade handtag och gott om förvaring – det här köket passar den med lite plats, men mycket stil. Det minimalistiska köket bryts snyggt av med en mörkare bänkskiva.

Vitt kök med mörk trä bänk.

Från ca 27 572 kronor. Läs mer här.

7. Kallarp från Ikea

Trött på alla vita, gråa och svarta kök? Satsa på ett i färg istället. Det här köket kommer i en stilren gråturkos kulör med högblanka luckor. Handtag i läder ger köket en modern känsla.

Från ca 26 494 kronor. Läs mer här.

Läs mer:

Foto: Elsa Billgren

Annons