Video: Backstage på plåtningen med Icona Pop

25 jan, 2017 
AvLisa Arnell
Superduon Icona Pop pryder omslaget av nya ELLE. Vi var med på plåtningen – se backstagefilmen här.
Annons

Millennial-generationen har vuxit upp – och längst fram i ledet står Icona Pop. Vi träffade Caroline Hjelt och Aino Jawo för en intervju, stor plåtning – och för att spela in några filmer när de var hemma i Stockholm (för att bland annat vara med på ELLE-galan).

– Det trendigaste 2017 kommer vara att bry sig och att stå upp för sin sak. Att säga att man inte bryr sig eller inte vet vad som händer i omvärlden är pinsamt i dag, säger Aino Jawo när vi träffar henne på plåtningen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Icona Pop är hemma på en supersnabb Stockholmsvisit. Om bara ett par dagar drar de vidare till Nicaragua, där de ska spela på en festival på en strand tillsammans med kompisen Tove Lo. Därefter flyger de till Los Angeles för att skriva klart sitt album, som kommer under 2017.

Se vår backstagefilm från plåtningen här:

Icona Pop – backstage på ELLE-plåtning
Icona Pop – backstage på ELLE-plåtning
Annons
Innehåller annonslänkar