Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Veronica Maggio avslöjar namnet på nyfödda dottern

02 maj, 2020 
AvELLE -redaktionen
veronika maggio
Nu berättar Veronica Maggio för första gången om sin lilla dotter och vad hon heter. ”Vad är det som hänt ja. Vi har fått en liten bebbe”, säger hon i Luuk & Hallberg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Veronica Maggio, 39, brukar vara tystlåten om sitt privatliv och relationen med sångaren Nils Tull, 39. Men i somras antydde hon ändå på sin Instagram att hon går i väntans tider med orden: ”Testar kläder inför turné, men nånting har hänt med mitt midjemått. Vad kan det va?”

Nu kommer svaret.

Blivit tvåbarnsmamma

Veronica Maggio har sedan tidigare en nioårig son, Bosse Tull, tillsammans med Nils, som är en av medlemmarna i bandet Hoffmaestro. Nils och Veronica valde för ett par år sedan att gå skilda vägar. Veronica har efter det dejtat bland annat producenten Klas Gullbrand från 2016 fram till 2018 då hon avslöjade att det var slut mellan dem.

Annons

Men nu har Nils och Veronica fått sin bebis, vilket hon pratar om i lördagens avsnitt av Luuk & Hallberg. I programmet frågar Kristan Luuk vad som hänt sedan hennes senaste spelning förra sommaren, varpå artisten svarar att hon njutit av att vara mammaledig.

– Vad är det som hänt ja. Vi har fått en liten bebbe. En Ruth. Så jag har varit lite mammaledig helt enkelt.

Bosse är stolt storebror

Hon berättar vidare att Bosse har tagit sin nya roll som storebror med ro.

– Han har tagit det väldigt bra. Han är ju så stor, han är nio år, så han är stolt och glad. Han har inte visat några tecken på svartsjuka eller så. Han har ju fått så otroligt mycket ensambarnkärlek. Nu slipper han att två föräldrar står och följer hans närmsta rörelser.

När Veronica fick Bosse kände hon inte riktigt att hon njöt av tiden som nybliven förälder – något hon tycker att hon tar vara på mer denna gång med lilla Ruth.

Annons

– Alltså jag har svårt att slappna av och gå helt in att bara vara hemma och säga nej till allt. Så förra gången var det så annorlunda. Då var det nästan som att jag ville låtsas som att jag knappt blivit förälder utan kunde jobba ändå. Men nu är det annorlunda, Jag känner inte att jag behöver be om ursäkt för att vår familj blivit större, säger hon i programmet.

Text: Alice Göransson

Foto: TT

LÄS MER:

Gigi Hadid bekräftar – väntar barn med Zayn Malik

9 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Kändisbarnen som växt upp – så ser de ut i dag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons