Vem är vem? 7 kändisar som är kopior av sina morföräldrar

27 jan, 2021 
AvMalin Ny
Det finns en hel del kändisar som är släkt med varandra, och i de här fallen är det svårt att inte se kopplingen mellan barnbarn och morförälder. Eller hur?
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammans
10 kändisbarn som blivit tillsammans

De flesta av oss ser antingen ut som vår mamma eller pappa – eller en mix av båda. Men i vissa fall hoppar likheterna över en generation, och samma sak gäller även för Hollywood-kändisar.

Här är exempel på stjärnor som ser ut exakt som sina morföräldrar:

Dakota Johnson vs Tippi Hedren

Skådespelaren Dakota Johnson, kanske mest känd från Fifty Shades of Grey-filmerna, är ett känt namn i Hollywood men få vet om att hennes mamma är Melanie Griffith. Ännu färre vet därför att Griffiths mamma i sin tur är Tippi Hedren, en känd skådespelare som främst känns igen för sin roll i Alfred Hitchkocks film Fåglarna.

Annons

Att Johnson är barnbarn till Tippi går dock inte att missa. Visst, de har inte samma hårfärg, men de har definitivt en hel del likheter – bland annat ögonen och leendet.

Viva Vadim vs Jane Fonda

Jane Fonda har hållit sig i rampljuset sedan 1960-talet och är känd för sina insatser som skådespelare och aktivist. Fonda har numera flera barnbarn och en av dem är särskilt lik henne själv – nämligen Viva Vadim, 17 år.

Billie Lourd vs Debbie Reynolds

Billie Lourd har redan hunnit vara med i en del filmer, och det råder heller ingen tvekan om att hon har gått igenom en hel del de senaste åren. Bara en dag efter att hennes egen mamma, skådisen Carrie Fisher, gick bort – avled även hennes mormor, Debbie Reynolds.

Annons

Debbie Reynolds var en av Hollywoods mest kända skådespelare och hennes barnbarn Billie ser i stort sett ut som sin mormors tvillingsyster.

Charlotte Casiraghi vs Grace Kelly

Skådespelaren Grace Kelly gifte sig med prins Rainer III vilket gjorde henne till prinsessa i Monaco. Innan hon gick bort fick hon tre barn, och ett av barnen var prinsessan Caroline. Caroline har i sin tur fått fyra barn, och en av hennes döttrar, Charlotte Casiraghi, är verkligen en kopia av sin mormor som ung.

Riley Keough vs Priscilla Presley

Det är inte så många som kan säga att de har Elvis Presley som morfar, men det är precis det Riley Keough kan. Som barnbarn till Elvis Presley och Priscilla Presley kan hon inte direkt klaga på sina gener, och visst har hon en hel del gemensamt utseendemässigt med mormor Priscilla?

Annons

Emma Ferrer vs Audrey Hepburn

Audrey Hepburn är känd för sin framgångsrika karriär som skådespelare, men även för sin skönhet och stil. Hennes barnbarn, modellen Emma Ferrer, är otroligt lik sin mormor.

Apple Martin vs Blythe Danner

Blythe Danner har medverkat i ett otal filmer genom åren, och hon är även känd för att vara Gwyneth Paltrows mamma. Om du har koll på Gwyneth vet du att hon en gång var gift med Coldplay-sångaren Chris Martin, och att de också har två barn tillsammans. Dottern Apple har många likheter med sin mormor – bland annat ögonen och hårfärgen.

Annons

Foto: TT

LÄS MER:

Annons