Veckans blogg: Emilia de Poret!

18 okt, 2014 
AvLisa Arnell
Annons
gravid

En av våra allra nyaste bloggare här på elle.se är Emilia de Poret. När Emilia skulle starta upp bloggen bad vi henne själv sammanfatta vad och vem hon är (förutom en väldigt stylish, modeintresserad och supertrevlig, härlig person – om vi får beskriva henne. Och det får vi ju!). Då sa hon så här:

– Jag brukar alltid säga att jag har ett ben i modebranschen och det andra i musikbranschen. Tack vare min bakgrund som sångerska och artist upptäckte jag tidigt modets magiska värld, scenen blev en kreativ frizon där alla modestilar var tillåtna. Idag rapporterar jag om trender och modefenomen i medier som TV, radio och press. Jag drivs av nya möten med kända liksom okända människor inom mode, musik, skönhet och livstil. Några av dessa möten kommer ni få ta del av i min blogg här på elle.se liksom min vardag som innehåller allt från blöjbyte till haute couture-visningar.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Är du nyfiken på Emilia så hittar hittar du hennes blogg här ––>

Happy modeläsning!

Annons