Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Vanessa Hudgens har gift sig – se bilderna från det vackra bröllopet här

07 dec, 2023 
AvPenellope Ness
Vanessa Hudgens har gift sig – se bilderna här
Vanessa Hudgens och Cole Tucker har sagt "ja" till varandra under en magisk ceremoni i Tulum, Mexiko. Här är allt vi vet om det vackra bröllopet – från klänningen till de minnesvärda ögonblicken under ceremonin!
Annons

Skådespelaren Vanessa Hudgens har nyligen gift sig med den professionella basebollspelaren Cole Tucker i Tulum, Mexiko. Paret träffades under en Zoom-meditation ledd av Jay Shetty, en före detta munk och nu brittisk författare och livsstilsrådgivare, i oktober 2020.

Förlovade sig i februari 2023

Efter att ha dejtat i tre år förlovade sig Vanessa Hudgens och Cole Tucker vid Eiffeltornet i Paris i februari 2023. Förlovningsringen var en ovalformad diamant på ett tunt guldband. Tillsammans satte de sedan datumet den 2 december 2023 för sitt bröllop och valde Tulum, Mexiko som plats.

Vanessa Hudgens bröllop i mexico 2023

Vanessa Hudgens bar en bröllopsklänning signerad den ikoniska designern Vera Wang. Klänningen var en ljus elfenbensfärgad slip dress med en djup urringning och en slank siluett.

Vera Wang, en långvarig vän och supporter till Vanessa, skapade en unik look som kombinerade en enkel och chic stil med en touch av romantik. Klänningen var smyckad med skräddarsydd broderi på slöjan, som bar orden "Mrs. T December 2nd, 2023".

Annons

Valet av plats var utmanande för Vanessa Hudgens, som ville undvika traditionella platser som strandar, balsalar eller lador. Efter att ha följt Azulik Hotel på Instagram länge och övervägt det för sin smekmånad insåg skådespelaren att det också var en perfekt plats för bröllopet.

Vanessa, som då arbetade intensivt med en film, flög till Tulum för att se lokalen som låg 45 minuter in i djungeln. Trots värmen och den påfrestande turen blev Vanessa förtrollad när hon såg platsen för ceremonin.

Vänner och familj bjöds till det intima bröllopet

Bröllopet hölls utomhus med Jay Shetty, mannen bakom deras första träff, som vigselförrättare. Vanessa Hudgens och Cole Tucker skrev sina egna löften och läste dem inför cirka 100 vänner och familjemedlemmar.

Efter ceremonin bytte Vanessa in sin bröllopsklänning i en nättare klänning för kvällens mottagning. Senare övergick festen från liveband till en DJ och lite innan midnatt avslutades firandet med sena plockmat och snacks som och pizza. En magiskt bröllop, minst sagt!

Foto: TT, Instagram

Källa: People

Annons