Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Valeries nya samarbete: släpper skor med Heelow

06 mar, 2017 
AvJohanna Lejon
Svenska skomärket Heelow släpper designsamarbete med Valerie.
Annons

Den limiterade kollektionen, vid namn Valerie Flats, består av tre par flats i färgerna Denim Suede, Dusty Peach och Sparkling Blue. Bakom designen står Valerie Aflalo tillsammans med Heelows grundare Anna Eriksson Öhlin och Ida Brånby.

– Vi är otroligt stolta över samarbetet mellan Valerie och Heelow. Det känns så inspirerande och roligt att få jobba med en designer som Valerie eftersom vi älskar hennes känsla för stil och design. Tillsammans vill vi erbjuda lyxiga skor som passar för alla tillfällen, oavsett om man är på fest, på jobbet eller om man helt enkelt bara vill vara ursnygg i vår, säger Ida Brånby, en av grundarna bakom Heelow.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

valerie-shoes

Skorna, som är gjorda av mocka och skinn, kommer att finnas i Heelows butik på nätet, samt i Valeries flaggskeppsbutik i Mood-gallerian och på sajten från och med mitten av april.

Foto Heelow x Valerie

Annons