Urbanears samarbetar med Tove Lo – se bilderna!

Tove Lo samarbete med Urbanears

Nu lanserar Urbanears sin kampanj "Listen to yourself", ett nytt varumärkesinitiativ för kreativa själar som lyssnar till sin inre röst och låter den vägleda dem. En arena för nyfikna individer som vill få ut så mycket de kan ur tillvaron och vill ge uttryck för sin unika personlighet.
14 september, 2018

I samarbete med olika kreatörer, där Tove Lo är först ut, ska Urbanears erbjuda produkter som fungerar som en tom duk för kreativa personer, där de kan uttrycka sig själva genom att skapa en egen design.

Genom samarbetet med Urbanears kan Tove Lo använda varumärkets produkter för att uttrycka sig på ett kreativt och konstnärligt sätt. Tove Lo har skapat ett unikt och personligt sortiment av Urbanears-produkter som ger liv åt budskapet ”Listen to yourself”, som genom design blir ett viktigt och effektfullt ögonblick inom popkulturen.

– För mig handlar kampanjen om att våga lyssna till sin magkänsla – den äkta känslan som kommer inifrån och som talar om vad du verkligen vill och vem du är, säger Tove Lo.

– Jag tror att de flesta av oss ägnar för mycket tid åt att lyssna utåt – ’vad ska folk säga?’ Grejen är att du aldrig kommer att känna dig hel genom andra människors bekräftelse.

Tove Lo lockades av samarbetet med Urbanears eftersom hon tror att det är svårt att tänka fritt och oberoende när det hela tiden kommer intryck utifrån. Hörlurar och musik kan skapa en trygg och fri plats – musik kan förändra en sinnesstämning och väcka betydelsefulla känslor. Sådana känslor, menar Tove Lo, är en källa till nya möjligheter för hennes fans.

– Mina avsikter är väldigt sällan politiska. Jag säger bara vad jag tycker och ser till att mina fans vet var jag står. Jag kommer inte att backa från något, bara för att det ses som provokativt eller fel av människor som jag inte delar åsikter med, förklarar Tove Lo.

– Det är när du börjar kompromis-sa med vem du är för att inte göra någon upprörd som du förlorar din egen röst. Och nu behöver vi vår röst.”

Tove Lo har skapat tre unika produkter som bygger på Urbanears nuvarande produktsortiment, bland annat Plattan 2 Bluetooth, Stammen och Baggen.

Se bilderna från Urban Ears x Tove Lo nedan:

Läs också:

Hon är kvinnan bakom Tove Los livmoderklänning

Tove Los vaginatatuering finns nu på kläder – och vi vill ha!

Kampanjen för vårens hetaste sneakers från Converse frontas av Tove Lo