Artikeln innehåller reklamlänkar

Sommarens måste: Uppblåsbara svanar och flamingos

Uppblåsbara (fina) djur i poolen var förra sommarens stora trend. Vi har samlat inspiration inför stundande sommar – och butikerna du kan klicka hem dem från.
07 mars, 2017

Uppblåsbara flamingos, uppblåsbara svanar, uppblåsbara pizzor, uppblåsbara donuts… En given detalj under semesterresan har tveklöst blivit att stoppa ner en uppblåsbar accessoar att posera med i poolen – kanske det perfekta inslaget på Instagram helt enkelt. Men nu när flamingon har varit den självklara vapendragaren i två säsonger har flera uppstickare tagit sig in i poolen. Vad sägs om att ta med ett uppblåsbart beer pong-bord eller ett uppblåsbart hjärta med plats för två? Vi lovar, bland alla badleksaker för vuxna finns det någon som passar dig.

En uppblåsbar flamingo är originalet – här är en billig variant. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Vad är ett dopp poolen utan en uppblåsbar unicorn? Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

En klassisk badring är ingenting mot en uppblåsbar donut. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Vila i en enorm uppblåsbar ananas medan solen steker. Läs mer och köp här.

uppblåsbar ananas 2018

Klicka hem en badleksak formad som en ananas här.

Chansen finns att en badleksak i form av en gigantisk påfågel är det nya. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Finns det rimligtvis något somrigare än att spela beer pong på ett uppblåsbart beer pong-bord i poolen? Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Oavsett om du äter den eller flyter på den är en vattenmelon perfekt på sommaren. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Livet är inte komplett utan en uppblåsbar svan. Här är en svart variant som står ut från mängden. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Uppblåsbart dubbelt hjärta – perfekt för paret på semestern. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

En enorm avokado passar bra under sommaren. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

En uppblåsbar förlovningsring är tveklöst it-accessoaren till möhippan. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mer flamingos, och historien bakom, nedan…

Sökningen ”swan pool toy” ökade sedan igen i juni i år, fler än normalt googlade under sommaren på den mer allmänna frasen ”pool float” – och sedan slog trenden ner med ett jätteplask på Instagram. Kourtney Kardashian, Diane Kreuger och Kendall Jenner var bara några som flöt runt på överdimensionerade poolleksaker i alla dess former.

503 Service Unavailable

Bland svenska celebriteter kunde vi i somras se bland andra Amanda Schulman och Charlotte Perrelli bada med sina nya underbara uppblåsbara plastkompisar.