Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Seriepar med otrolig kemi men som ändå inte slutade tillsammans

16 sep, 2021 
AvMalin Ny
Serena och Nate i Gossip girl
De passade otroligt bra ihop, men när det kom till kritan valde de andra personer. Här är tv-serieparen som hade fantastisk kemi men inte valde varandra.
Annons
10 skådisar från "Game of thrones" - så såg de ut innan serienBrand logo
10 skådisar från "Game of thrones" - så såg de ut innan serien

Visst, man kan inte få allt här i livet men hade inte How I met your mother blivit en ännu bättre serie om Robin och Barney bara förblivit ett par? Eller Rory och Logan i Gilmore Girls?

Här är tv-serieparen med otrolig kemi men som, trots det, inte slutade tillsammans!

Haley och Andy i Modern Family

haley andy modern family

Kemin mellan Haley (Sarah Hyland) och Andy (Adam Devine) var otrolig, kanske för att de i stort sett var varandras motsatser. Efter att de äntligen har börjat dejta åker han dock iväg och Haley blir tillsammans med Dylan igen, vilket är helt skevt enligt oss.

Annons

Robin och Barney i How I met your mother

robin barney

Robin (Cobie Smulders) och Barney (Neil Patrick Harris) hade den kanske bästa kemin i hela serien, och en hel säsong ägnades till och med åt deras bröllop. Den sista säsongen bevisade varför de kunde få äktenskapet att hålla, men sedan skildes de helt plötsligt vilket många blev väldigt förvånade över.

Will och Dr. Hannibal Lecter i hannibal

will hannibal

Om inte Hannibal hade lagts ner kanske Will (Hugh Dancy) och Hannibal (Mads Mikkelsen) hade blivit ett par med tanke på deras starka och intensiva kemi, samt bandet de har tillsammans.

Annons

Peyton och Jake i One Tree Hill

jake peyton

Visst, många gillar Peyton och Lucas, men hur fina var inte Peyton (Hilarie Burton) och Jake (Bryan Greenberg) tillsammans?!

Rory och Logan i Gilmore Girls

rory logan

Rory (Alexis Bledel) och Logan (Matt Czuchry) blev inte ett par till slut, trots stundtals fantastisk kemi, och de förtjänade faktiskt varandra och borde blivit ett.

Annons

Cristina och Owen i Grey's anatomy

cristina owen

Både Cristina (Sandra Oh) och Owen (Kevin McKidd) hade komplexa roller i Grey's Anatomy och framförallt funkade de väldigt bra tillsammans. Skådespelarna var även väldigt goda vänner privat vilket skiner igenom, men trots det blev de inte tillsammans.

June och nick i THE HANDMAID'S TALE

june nick

Även om vi inte vet ännu om June (Elisabeth Moss) och Nick (Max Minghella) blir ett par i The Handmaid's Tale ser det inte direkt ljust ut. Men kemin dem emellan är fantastiskt, nästan bättre än den June har med sin man.

Annons

Serena och Nate i Gossip Girl

serena nate

Serena (Blake Lively) och Nate (Chace Crawford) var i princip perfekta för varandra, så att hon ändå går och gifter sig med Dan gör en bara besviken.

Foto: TT

Artikelinspiration: Buzzfeed

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons