Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Från grym ljudkvalitet till snygg design – 9 trådlösa hörlurar

15 maj, 2020 
AvSara Lund
In ear eller over ear? Bra batteritid eller bra musikkavlitet? Design eller funktion? Det finns flera saker att ta hänsyn till när det gäller att välja hörlurar. Här guidar vi dig genom djungeln och tipsar om sju bra trådlösa hörlurar i butik just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Livet med sladdar är förbi sedan länge – i dag är det trådlöst som gäller både när det kommer till högtalare, datortillbeör och såklart även headset och hörlurar. När det gäller just hörlurar så finns det två modeller att välja mellan – in ear eller over ear. Det släpps nya modeller lite hit och dit – och oavsett om du är på jakt efter magisk ljudkvalitet eller ett par som sitter fast i öronen under träning så det finns det något för dig.

Hur fungerar trådlösa hörlurar?

De flesta hörlurar fungerar till alla typer av enheter med Bluetooth – både mobiler, plattor och datorer. För att koppla ihop hörlurarna med enheten aktiverar du bara Bluetooth och sätter på hörlurarna och sammankopplar dem – och voíla! Du är igång. Hörlurarna fungerar även som ett headset då de har inbyggd mikrofon. Du laddar hörlurarna i de skal som de kommer med, som i sin tur laddas som vanligt med sladd.

Här köper du bra trådlösa in ear-hörlurar

Nedan har vi handplockat allt från de nyaste modellerna i butik till budgetfavoriter som håller vad de lovar. Scrolla ner och hitta dina nya favoriter!

Annons

1. Klassiska Airpods

Klassiska Airpods

Beskrivning: Om du gillar de klassiska Iphone-hörlurarna med sladd så är det här något för dig. Bra ljudkvalitet, klassisk design och bra mikrofon för samtal – alltså allt du behöver i ett par hörlurar.

Pris: 1 990 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

2. Sonys vattentäta nyhet med djup bas

Sony WF-XB700 trådlösa hörlurar in ear

Beskrivning: Djup bas och svettsäkert – så presenteras Sonys nytillskott Sony WF-XB700. Dessa hörlurar har upp till nio timmar batteritid och är perfekt för dig som vill träna, svettas och samtidigt njuta av bra musikkvalitet. Hörlurarna är vattentåliga och har ett fodral med snabbladdning.

Annons

Pris: 1 590 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

3. Stilrena lurar från Andersson

Andersson TWP-3100 trådlösa hörlurar

Beskrivning: Ett par stilrena hörlurar vid namn Andersson TWP-3100 som både är vattenresistenta och har touchknappar för att avsluta/avisa samtal eller byta låtar. Vill du ha musik/samtal i ena örat men inte andra? Inga problem! Dessa hörlurar fungerar lika bra var för sig, både vänster och höger, som tillsammans. Riktiga budgetfavoriter!

Pris: 599 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

Annons

4. Stilrena hörlurar från Urbanista

Olivgröna trådlösa hörlurar från Urbanista

Beskrivning: Urbanistas trådlösa hörlurar Stockholm kommer i flera olika färger – olivgrön, vitt, svart och roseguld. De har laddningstid på 3,5 timmar och passar dig som älskar att lyssna på poddar.

Pris: 799 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

5. 28 timmar batteritid från Sennheiser

Sennheiser Momentum True Wireless trådlösa in ear

Beskrivning: Modellen Sennheiser Momentum True Wireless 2 är ett par kraftfulla hörlurar med upp till 28 timmar batteritid. De har aktiv brusreducering och inbyggd equalizer. Perfekt för dig som vill ha en magisk ljudupplevelse och gärna betalar för det, helt enkelt!

Annons

Pris: 3 190 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

6. Jabra Elite Active 

JaBra elite active 75t trådlösa hörlurar

Beskrivning: De vattentäta hörlurarna Jabra Elite Active 75t har stöd för både Alexa, Siri och Google Assistant. De har upp till 7,5 timmars batteritid och 2 års garanti mot vatten och damm. De är speciellt utformade för dig som tränar – då de sitter på sin plats i öronen utan att trilla ur!

Pris: 2 190 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

7. Budgetfavoriter från Happy Plugs

Annons
Happy Plug Air 1 trådlösa hörlurar

Beskrivning: Ett par stilrena hörlurar som finns i flera olika färger och stilar. Happy Plug Air 1 är lätta, har hyfsat lång batteritid och ljudet speglar budgeten – helt okej men inte toppklass. Perfekt för dig som föredrar design och inte behöver extraordinär musikkvalitet.

Pris: 799 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

8. Allt i ett–hörlurar från JBL 

JBL Live 300TWS trådlösa in ear hörlurar

Beskrivning: JBLs senaste tillskott JBL Live 300TWS är ett par hörlurar för dig som älskar musik och är trött på skrälligt ljud och dålig bas. Plus i kanten är att dessa sitter bekvämt och fast i öronen – så de är perfekt för dig som tränar! De är även enkelt att gå från musik till samtal – vilket gör att de passar lika bra på gymmet som på kontoret.

Annons

Pris: 1 490 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

9. Airpods Pro –lite nyare och lite bättre från Apple

Airpod Pro trådlösa hörlurar

Beskrivning: Perfekt för dig som är trofast vid Apple och vill uppgradera dig från de klassiska iPhone-hörlurarna. Airpods Pro har aktiv brudreducering, enkel Siri-åtkomst, 28 timmar batteritid OCH de har ”hitta din iPhone-funktionen” – alltså perfekt för dig som ofta tappar bort saker. Stilrena och gör ingen besviken!

Pris: 3 190 kronor. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

LÄS MER:

Teknik och högtalare du kan ta med till stranden i sommar

FOTO: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons