Tjuvkika på hösten 2018 hos H&M Home

H&M Home hösten 2018

Djärva färger, geometriska mönster och en stor dos New York-inspiration. Så ser hösten 2018 ut hos H&M Home. Se den nya kollektionen och våra favoriter här.
18 augusti, 2018

För många innebär hösten en nystart och visst sätter det lite guldkant på vardagen att även få nystarta när det kommer till hemmets detaljer. Ju närmare de mörka, mysiga höstkvällarna kommer, desto fler varumärken släpper inredningsnyheter för den nya säsongen.

Hos H&M Home går höstnyheterna för hemmet under namnet Modern art. Den här säsongen är det form och textur som står i fokus och höstkollektionen har fått sin inspiration från New York och den moderna konstens värld.

Möt hösten 2018 på H&M Home

Huvudkulörerna är svart och vitt, men inspirerade av New Yorks konstgallerier bryts de av med färgklickar i orange och petroleumblått. Inspirationen har även hämtats från stadens lyxiga vindsvåningar med skulpturala konstföremål och vackra designmöbler, vilket resulterat i geometriska mönster och spännande dekor.

Förra höstens och vinterns storfavorit sammet fortsätter att vara populär i hemmet även i år. Bland höstens material hos H&M Home är det just sammet, tillsammans med keramik och spegelglas, som får glänsa allra mest – och inte oss emot.

Se sju av våra favoriter ur H&M Homes höstkollektion nedan:

1. Koppar i svart, vitt och orange, 79,90 kronor/styck

2. Orange sammetskudde, 149 kronor

3. Svart vas i keramik, 149 kronor

4. Petroleumblå sammetskudde, 199 kronor

5. Vitt påslakanset med svart mönster, 199 kronor

6. Skål, 29,90 kronor

7. Halvmåneformat fat i orange, svart eller vitt, 79,90 kronor/styck

Läs mer:

Här är inredningen som i framtiden kommer att definiera 2010-talet

10 underbara inredningskonton att följa på Instagram

Snart går vi in i 20-talet! Här är inredningstrenderna som kommer dominera