Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Titta in! Här är Kylie Jenners nya lyxhus i Los Angeles

26 apr, 2020 
Av
kyllie jenner har köpt ett nytt hus
Kylie Jenner har spenderat motsvarande 400 miljoner kronor på ett nytt hus i det exklusiva området Holmby Hills i Los Angeles. Kolla in bilderna på hemmet som gör oss gröna av avund!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Allt du behöver veta om Kylie JennerBrand logo
Allt du behöver veta om Kylie Jenner

 

Att köpa ett hus för motsvarande 400 miljoner kronor är ingen stor sak om man är världens yngsta miljardär så som Kylie Jenner, 22.  Hon är nu ägare av den lyxiga fastigheten som byggdes 2019 och består av fyra byggnader med sju sovrum och 14 badrum, plus 20 parkeringsplatser på tomten. Det rapporterar People som har talat med en mäklare med insyn i affären.

Kylie Jenner fick rabatt

Kylie ska ha fått en saftig rabatt på sitt köp. Fastigheten låg från början ute för nära 600 miljoner kronor. Priset sänktes sedan till 500 miljoner, vilket ingen tycktes vilja nappa på. Det var först när Kylie Jenner lade ett bud på motsvarande 400 miljoner kronor som affären gick i lås.

Holmby Hills är ett relativt litet men exklusivt område i västra Los Angeles. Det angränsar till mer kända Beverly Hills och Bel Air. Tack vare att fastigheten legat ute på marknaden finns det gott om bilder för oss att nu spana in. 

De fyra byggnaderna har tillsammans flera kök, barer, rum med biljardbord, gym, hemmabioanläggning och rum som är öppna ut mot poolområdet. Materialvalen går i ljusa naturfärger med trä och marmor. Mäklarna beskriver hela fastigheten som en resort.

Äger en Manson med Travis Scott

Kylie äger sedan tidigare en mansion värd 150 miljoner kronor tillsammans med Travis Scott som är pappan till hennes dotter Stormi, 2. Det är inte känt om Travis Scott står som delägare på den nya fastigheten då paret tog en paus i höstas.

Kylie befinner sig förnärvarande i hemkarantän precis som så många andra världen över. Hon postar ofta bilder och videor från sin hemmiljö. Att döma av likheten med mäklarbilderna, kan detta inlägg mycket väl vara just från det nya lyxköpet:

Foto: TT

Källa: People

LÄS MER:

Kylie Jenner är fortfarande den yngsta miljardären i världen

Se Kylie Jenners naturliga frisyr i hemmakarantänen

Nu kan du hyra Kylie Jenners hus på Bahamas

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons