Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Här är sommarens bästa poddar – perfekt till semestern

09 jun, 2021 
AvNina Nyström
Kvinna i hängmattan
Vi listar 13 lysande poddar om allt från skönhet, inredning och mat till viktiga samtal om välmående och samhällsnormer. Massor av skratt, intressanta analyser, starka livshistorier och oumbärliga tips utlovas!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skrattBrand logo
Trettio plus trevar: Det blir vinst varje gång på skratt

Visst är det mysigt att ha en podd i lurarna under en ljum promenad, när man donar i köket, tränar, städar, åker tåg eller bara ligger och slappar i skuggan? Som en härlig kompis som bjuder på kloka insikter, viktiga diskussioner, djupa skratt och smarta hacks. Allt utan att kräva det minsta engagemang från dig – du kan bara lyssna och ta emot.

Här är 13 poddar du inte vill missa, passa på att lyssna ikapp det du inte hunnit med i sommar!

Beauty och Bubblor

Podden Beauty och Bubblor

Skönhetsexperterna Emma Unckel och Frida Fahrman pratar beautytrender och delar med sig av en massa smarta och glammiga beautyhacks. Plus en massa annat snack om saker som bubblar i livet.

Annons

Lyssna på Beauty och Bubblor här.

BillgrenWood

Podden Billgren Wood

Vad blir nästa avokadomacka, William Morris-tapet och fredagsbukett? Elsa Billgren och Sofia Wood har fingret i luften och pratar om trender, livet och känslor. En podd för dig som gillar inredning, god mat och guldkant i livet.

Lyssna på BillgrenWood här.

Frukostfolket

Podden frukostfolket

Frukostälskarna och livsnjutarna Hanna Stefansson och Johanna Bradford, grundare av workshopkonceptet Frukostfolket, tar nu med lyssnarna hem till sina egna köksbord. I den här härliga frukostpodden pratas det om frukost – så klart – men även inredning, mode och livet i stort och smått.

Annons

Lyssna på Frukostfolket här.

Inredningspodden

Podden Inredningspodden

Johanna Hulander samtalar med inredningsinspiratörer om design, styling och arkitektur. Det pratas om allt från möbler och trädgård till renoveringar av gamla hus – och mycket mer. Ett måste för dig som älskar inredning!

Lyssna på Inredningspodden här.

Ofiltrerat med PT-Fia

Podden Ofiltrerat

Vad händer bakom den till synades perfekta ytan? Hälsoinspiratören Sofia Ståhl möter spännande kända profiler i ofiltrerade prat om livet. Fantastiska samtal utlovas!

Annons

Lyssna på Ofiltrerat här.

Skugge och Wollin

Podden Skugge och Wollin

Sveriges vassaste pennor (och tungor?) Linda Skugge och Malin Wollin pratar aktualiteter och angelägenheter om relationer, vänskap, den nakna kroppen, ilskan, skrivandet och hela livet – med en egen vinkel.

– Vi är Sveriges roligaste kvinnor och vill man skratta så man sätter i halsen ska man lyssna på oss! säger Linda Skugge.

Lyssna på Skugge och Wollin här.

Trettio Plus Trevar

Podden Trettio Plus Trevar

Är du 30+ och vill ha någon att hålla i handen när du gissar dig fram i livet och undrar “vad fan ska jag bli när jag blir stor”? Då är Trettio Plus Trevar med Tove Norström, Klara Doktorow och Sofi Fahrman podden för dig.

Annons

Lyssna på Trettio Plus Trevar här.

Tack för maten

Podden tack för maten

Behöver du tips på nya maträtter? I mysiga cook-alongpodden lagar kocken och matinfluencern Siri Barje mat tillsammans med poddaren och programledaren Kristoffer Triumf. En riktig feel good-podd som bjuder på på matnyttig kunskap, professionella tips och vardagsrätter i en härlig blandning.

Lyssna på Tack för maten här.

Under huden

Podden Under huden

En av Sveriges största kvinnliga intervjupoddar. Kakan Hermansson möter varje vecka nya gäster för att prata om allt från politik, feminism och samhällsfrågor till hudvård och beauty.

Annons

Lyssna på Under huden här.

Svensk Dam Doku

Podden Svensk dam doku

Svensk Dam Doku är en podd från Svensk Damtidning, som tar upp händelser, historier och skeenden från den kungliga världen, både i Sverige och resten av världen – då och nu. Ett måste för alla som älskar kungligheter.

Lyssna på Svensk Dam Doku här.

Vass tunga

Podden Vass tunga

Vännerna Markiz Tainton och Mariam ”Nunu” Perry utmanar och ifrågasätter åsikter och normer. Vasst och samtidigt kärleksfullt om relationer, misslyckanden och svårigheter – historier som vi alla kan relatera till. Som ett extra, personligt lager går kärleken till mat som en röd tråd genom varje avsnitt.

Annons

Lyssna på Vass tunga här.

Vill du prata om det?

Podden Vill du prata om det?

Profilerna Fia Anderberg och Ellinor Bjurström bjuder på personliga tankar och analyser om viktiga ämnen som psykisk ohälsa, kroppsideal, samhällsnormer och familjeliv.

Lyssna på Vill du prata om det? här.

Viktigt

Podden Viktigt

En kroppspositiv podd som dödar myter kring vikt och bantning med vetenskap och stärkande inspiration. Överviktsforskaren och författaren Erik Hemmingsson och civilingenjören och hälsoinspiratören My Westerdahl presenterar verktyg och metoder som hjälper dig att en gång för alla sluta fred med kroppen.

Lyssna på Viktigt här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons