Test: Har din snubbe blivit gubbe?

Carrie och Mr Big

Du trodde att din pappa och morfar var av en annan sort, eftersom de är från en annan generation. Din egen kille eller man kommer aldrig bli sådär gubbig! Men jodå, allt har sin tid. Frågan är bara exakt hur långt fram i processen din snubbe kommit?
19 februari, 2021
TV: 19 godissorter som avslöjar att du är gängets pensionär
1:30

Efter reklamen: TV: 19 godissorter som avslöjar att du är gängets pensionär

(1:30)

Slå på ljud

Pensionärer är vi allihopa. Framför allt eftersom vi under 2020 åldrades flera decennier, kändes det som. Så på samma sätt som du själv inser hur du kan bocka av fler och fler av alla egenskaper på (oooh-ljuden, växtintresset och fotriktiga skor är bara några) och alltmer börjar likna din mamma, så har du börjat reta din snubbe för att han lagt sig till med en del egenskaper som definitivt signalerar äldre herre.

Men innan du gör testet, glöm inte: Man måste kunna skratta åt det också. Många av de här egenskaperna signalerar också att man är oerhört trygg i sig själv – och det är ju ändå goals. Han har varit med förr, han orkar inte göra sig till – och visst kan man bli lite less på allt som kan gå fel? Och ålderskrämpor får vi allihopa. Och egentligen är väl dina egna tantiga eller gubbiga drag inte så dumma när du tänker efter?

Nå, exakt hur gubbig är han? Gör vårt test och se!

21 tecken på att din kille eller man är på väg att bli gubbe

Foto: Skärmdump/TT

Inspirerat av: Café, MåBra

LÄS MER:

Louise Åström: ”Hjälp, corona har gjort mig till en 29-årig pensionär”

21 godissorter som du bara gillar om du innerst inne är en pensionär

Ny studie: Vid de här åldrarna är vi som allra lyckligast