Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Tennisstjärnan och modeikonen Serena Williams bästa resetips

05 feb, 2020 
Världsstjärnan och modeikonen Serena Williams delar sina bästa restips!
Serena Williams har under åren som tennisspelare även blivit mästare på att resa som att packa. ELLE fick ett snack med stjärnan som är aktuell i ett nytt designsamarbete med Away.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att Serena Williams definierar dagens moderna resenär är något som det globala livsstilsmärket Away uppmärksammar i deras senaste designsamarbete med världsstjärnan själv.

Under februari lanseras deras första kollektion ihop under namnet Away x Serena Williams. Serenas mångfacetterade livsstil som idrottsstjärna, entreprenör och modeikon har tagit henne till platser runt om i hela världen, dock har hon några platser kvar att besöka på sin lista.

ELLE fick en liten pratstund med världsstjärnan om hennes resvanor både före och efter take off.

Vad består din reserutin av?

– Jag tillbringar vanligtvis inte allt för mycket tid på flygplatsen innan jag går ombord. Försöker anpassa min ankomst perfekt för att komma fram till gaten precis innan boarding. Jag kanske får tid för ett mellanmål, men that’s it. Väl på planet – spenderar jag tid på att komma ikapp med mitt team och granska mitt kommande schema eller så försöker jag klämma in en snabb tupplur när jag kan. Jag har turen som kan somna snabbt.

Annons

Beskriv din packningstrategi! 

­­­– Jag packar alltid en vecka före avresa för att ge mig själv tillräckligt med tid mentalt att gå igenom min packlista några gånger. Jag vill inte glömma något viktigt, vilket leder till att jag ibland överpackar. Trots att jag försöker anstränga mig för att resa lätt.

Vad reser du alltid med?

– Jag reser alltid med en ryggsäck som handbagage, två datorer (en för jobb), dubbla laddare och noise-cancelling hörlurar. Mina viktigaste saker som alltid är med är min Moana-filt och min gosedjurs-apa (hans namn är Max) –  reser med dem överallt och de kommer aldrig bli nerpackade i mitt incheckade bagage.

Serena Williams i nytt designsamarbete med Away.
Serena Williams i nytt designsamarbete med Away.

Beskriv din resestil?

­– Jag satsar på bekvämlighet över något annat när jag reser och  för mig betyder det oftast att jag bär leggings, hoodie och sneakers.

Annons

Serena Williams skönhetsrutin

Hur ser din skönhetsrutin ut när du reser?

– Att resa (och speciellt flyga) tenderar att torka ut min hud, så jag ändrar min vanliga rutin för att inkludera ännu mer fuktgivande ansiktsmasker och gelmasker under mina ögon, speciellt för långa flygningar. Oavsett om jag är hemma eller borta är det verkligen viktigt för mig att min hud förblir återfuktad, det hjälper till att hålla mig frisk och se bra ut.

Har du adderat några resetips under åren på resande fot? (Älskar hur Naomi Campbell och Eva Chen alltid torkar sitt säte innan de ska flyga).

– Förmodligen har jag några vanor som verkar normala för mig, men som är bisarra för andra…som att resa med en Moana-filt och en uppstoppad apa som heter Max tillexempel!

Vilken plats i världen drömmer du fortfarande om att besöka?

– Nästa på min lista måste vara Seychellerna. Det är någonstans som jag har drömt om att besöka i flera år, och jag hoppas äntligen kunna åka dit med min familj i år.

LÄS MER:

Serena Williams öppnar upp om sin förlossning

8 viktiga tips för en lyckad kompisresa 

ELLE listar bästa resesällskapet: 9 lyxiga kabinväskor

Annons