Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Skam-Isak i ny erotisk thriller – spelar mot 44 år äldre kvinna

24 aug, 2017 
AvJoel Linde
Från liten kille på gymnasiet till förförisk tonåring som inleder en romans med en mycket äldre kvinna i en erotisk thriller. Här är Skam-Isaks kommande filmroll.
Annons

Tarjei Sandvik Moe, kanske mer känd som Isak Valtersen i Skam, tar nu sitt nästa steg i skådepelarkarriären – och det är ett ganska djärvt sådant.

Den nu 18-åriga Tarjei har redan hånglat en hel del framför kameran i rollen som Isak, då mest med pojkvännen Even. Nu kommer scenerna bli betydligt mer explicita och hånglet kommer ske med den 26 år äldre Andrea Bræin Hovig (som är 44 år äldre i filmen reds. anm) i filmen An Affair.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Det är en erotisk thriller om en ny lärare som upptäcker att hon är förföljd, innan hon inser att en av hennes egna elever är besatt av henne. Kemin mellan de två är otrolig, och det är anledningen till att jag till slut bestämde mig för att göra filmen, säger regissören Henrik Martin Dahlsbakken i en intervju med Variety.

Tarjei säger att han ser fram emot att spela den nya, utmanande rollen som även innehåller många sexscener.

Annons

– Motsatsen, att en äldre man dejtar en ung kvinna är vanligare och konstigt nog mer accepterat, säger han, och passar på att berömma sin motspelare.

– Att spela mot henne var lite skrämmande eftersom hon är väldigt erfaren. Men jag har lärt mig väldigt mycket av henne.

Filmen produceras av norska FilmBros och Storyline Studios och den kommer vara färdig i maj 2018.

Vi kommer givetvis följa Isaks framfart över vita duken!

Annons