Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Då har Systembolaget öppet under midsommar 2021

18 maj, 2021 
AvErika Garmelius
Systembolagets öppettider midsommar
Snart är det tid för sommar och midsommar och då gäller det att planera lite extra. Vilka öppettider har Systembolaget under midsommarhelgen? Vi listar tiderna du behöver ha koll på!
Annons
Bästa lekarna till midsommarfirandetBrand logo
Bästa lekarna till midsommarfirandet

Snart är det dags för sommarens högtid, nämligen midsommar. Tiden då vi äter god mat och dryck med vänner och familj. Denna härliga fest planerar många lång tid i förväg, därför kan det vara bra att veta vilka dagar Systembolaget har öppet under midsommarhelgen.

Systembolagets öppettider under midsommarhelgen

  • Onsdag 23 juni: Systembolaget är öppet till minst 19:00
  • Torsdag 24 juni: Systembolaget är öppet till minst 19:00
  • Fredag 25 juni: Systembolaget har stängt
  • Lördag 26 juni: Systembolaget har stängt

Undvik trängsel i butik

Den sista dagen att inhandla din dryck är den 24 juni, innan de röda dagarna. Tänk på att planera och undvik rusningstrafiken. Ett bra tips är att kolla upp närliggande Systembolag för att kanske åka till den som ligger minst centralt och på så sätt undvika trängsel.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons