Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Syskonpar som är så lika att de fått dela filmroller

25 nov, 2021 
AvMalin Ny
AvMalin Ny
elle dakota fanning
Dakota och Elle Fanning har gjort det, likaså Chris och Luke Hemsworth. Här är syskonparen som är så lika att de har fått dela på filmroller!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 9 syskon som är så lika att de har fått dela samma rollBrand logo
TV: 9 syskon som är så lika att de har fått dela samma roll

Ibland krävs det flera skådespelare för att spela en och samma roll i en tv-serie eller film. Ibland på grund av att karaktären åldras eller att inspelningarna är så krävande att det krävs flera skådisar. Ofta går dessa roller till syskonpar vilket är logiskt – ibland är ju syskon så pass lika att man inte ser skillnad på dem.

Här är syskonparen som är så lika att de har delat på roller i filmer och tv-serier!

Dakota Fanning och Elle Fanning

dakota elle fanning

Dakota Fanning spelade Lucy Diamons Dawson i I Am Sam, och hennes yngre syster, Elle Fanning, spelade den tvååriga versionen av Lucy.

Annons

Penélope Cruz och Mónica Cruz

penelope cruz monica cruz

Penélope Cruz, som spelar Angelica i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, var gravid under inspelningarna av filmen. Därför var hennes yngre syster, Mónica Cruz, hennes "body double" under scenerna när hon slåss med svärd.

Laverne Cox och M. Lamar

laverne cox m lamar

Laverne Cox tvillingbror, M. Lamar, gästspelade som Lavernes karaktär Sophia Burset i Orange is the new black, i en scen som ägde rum innan karaktärens könsbekräftande behandling.

Annons

Mary-Kate Olsen och Ashley Olsen

mary kate ashley olsen

Tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen spelade båda Michelle Tanner i Huset Fullt från 1987 till 1995.

Ryder Londo och Evan Londo

sons of anarchy

I serien Sons of Anarchy fick tvillingbröderna Ryder och Evan Londo dela på rollen som Abel Teller, en förvånansvärt tung roll med tanke på brödernas ålder.

Annons

Luke Hemsworth och Chris Hemsworth

luke hemsworth chris hemsworth

I Thor: Ragnarok spelade Luke Hemsworth en version av Thor, medan den ursprungliga versionen spelades av hans lillebror Chris Hemsworth. Deras yngsta bror, Liam, var egentligen påtänkt för rollen från början.

Linda Hamilton och Leslie Hamilton Freas

linda hamilton

Linda Hamilton spelar Sarah Connor i Terminator 2: Judgment Day, och hennes tvillingsyster, Leslie Hamilton Freas, var hennes "body double" under scenen där T-1000 imiterar Sarah. Leslie jobbade egentligen som sjuksköterska och gick tragiskt nog bort år 2020.

Annons

Dylan Sprouse och Cole Sprouse

dylan sprouse cole sprouse

Tvillingbröderna Dylan och Cole Sprouse delade på rollen som Julian i Big Daddy. Cole återförenades med Adam Sandler på premiären av Uncut Gems år 2019.

Cali Sheldon och Noelle Sheldon

vänner

Tvillingsystrarna Cali och Noelle Sheldon spelade båda Emma Gellar-Green i Vänner mellan 2003 och 2004. De delade också på en annan roll i filmen Novel Romance, där karaktären också hette Emma.

Foto: TT

Källa: Buzzfeed

Se också: 8 familjer med kända syskon från vita dukenBrand logo
Se också: 8 familjer med kända syskon från vita duken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons