Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuerBoktips

Sugen på Sofi Fahrmans garderob? Nu kan du fynda hennes plagg

22 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Bloggstjärnan och modeprofilen Sofi Fahrman rensar i gardroben. Elle.se vet var du kan köpa hennes gamla plagg.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Precis som många andra av oss har Sofi Fahrman börjat köra på konceptet ”en in, en ut” då det kommer till nya plagg. Köper hon något nytt försvinner något annat. Men, då undrar vi förstås? Vart tar Sofis gamla plagg vägen? Elle.se kan berätta att Sofi Farhman börjat sälja sina tidigare garderobsfavoriter på Used By, sajten där flera kända ansikten har öppnat upp garderober där de kränger gamla plagg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Used by grundades av Elin Ryer och 2016 gick Hannah Widell och Amanda Schulman in i företaget och köpte en del av sajten.

– Då det råder konsumtionshets i mode och inredning idag känns det viktigt att vara med och vidareutveckla den digitala andrahandsmarknaden för dessa produkter. Affärsmodellen ligger i tiden och Used By är bäst i kategorin, sa Amanda Schulman då.

Amanda Schulman och Hannah Widell har givetvis också särskilda sidor på Used By där de säljer kläder, skor och accessoarer.

I sin blogg hintar även Sofi Fahrman att det kommer att trilla in fler av hennes plagg på sajten.

– Yes, jag kan ha unnat mig något i NYC. Det betyder att dessa vackra ballerinaskor åker ut. Ni hittar skorna inom kort på Used by, skriver hon i sin blogg Sofis Snapshots.

Foto Stella Pictures

Annons