Stefani och Rossdale skiljer sig

04 aug, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Knappt har vi vant oss vid att Jennifer Garner och Ben Affleck inte längre är ett par innan nästa Hollywood-breakup sköljer över oss. Gwen Stefani och Gavin Rossdale skiljer sig!

Efter nästan tretton års äktenskap och med tre barn tillsammans berättar nu vårt favorit-rocker-par att de går skilda vägar.

– Även om vi nu tillsammans kommit fram till att vi inte längre kommer vara partners i ett äktenskap så kommer vi fortsätta vara partners i föräldraskapet och vi är dedikerade att tillsammans uppfostra våra tre söner i en glad och hälsosam miljö, säger det före detta paret i ett uttalande till People Magazine.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Paret har sönerna Kingston, 9, Zuma, 6 och Apollo 1 år tillsammans och vi hyllar deras äktenskap genom att se tillbaka på lite härliga bilder från deras tid tillsammans.

Annons