Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Starka klippet visar det första ögonblicket när mammor träffar sina nyfödda

15 maj, 2017 
Det första mötet mellan en mamma och hennes nyfödda barn är något alldeles speciellt. I en stark video som snabbt blivit viral fångas ögonblicket på film i samband med flera förlossningar – alla lika unika och berörande.
Annons

I söndags firades Mors dag i många länder runtom i världen. Birth Becomes Her, ett fotoföretag som specialiserat sig på förlossningar, hade inför dagen skapat en film som samlade några av gångerna de fångat magiska ögonblick på film.

I filmen dokumenteras flera mammor i förlossningens sista skede, när de i vissa fall själva drar ut sitt barn och när de får se och röra sin nyfödda bebis för första gången. Även de första stunderna i bebisbubblan när förlossningen är över visas i det berörande klippet.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

En av mammorna upprepar flera gånger ”Jag gjorde det, jag gjorde det” när hon får sitt nyfödda barn på sitt bröst, medan flera andra bryter ihop i glädjetårar vid åsynen av det lilla livet. Variationen bland förlossningarna är stor, de sker i hemmet, på sjukhus, i vattenbad och såväl vaginalt som med kejsarsnitt.

Videon har i skrivande stund setts över 46,9 miljoner gånger och berört hundratusentals som valt att kommentera och dela den – och vi förstår varför.

LÄS OCKSÅ:

Se den starka filmen här:

Om spelaren ovan inte fungerar kan du se filmen på Facebook här

Annons