Starka klippet visar det första ögonblicket när mammor träffar sina nyfödda

Det första mötet mellan en mamma och hennes nyfödda barn är något alldeles speciellt. I en stark video som snabbt blivit viral fångas ögonblicket på film i samband med flera förlossningar – alla lika unika och berörande.
15 maj, 2017

I söndags firades Mors dag i många länder runtom i världen. Birth Becomes Her, ett fotoföretag som specialiserat sig på förlossningar, hade inför dagen skapat en film som samlade några av gångerna de fångat magiska ögonblick på film.

I filmen dokumenteras flera mammor i förlossningens sista skede, när de i vissa fall själva drar ut sitt barn och när de får se och röra sin nyfödda bebis för första gången. Även de första stunderna i bebisbubblan när förlossningen är över visas i det berörande klippet.

En av mammorna upprepar flera gånger ”Jag gjorde det, jag gjorde det” när hon får sitt nyfödda barn på sitt bröst, medan flera andra bryter ihop i glädjetårar vid åsynen av det lilla livet. Variationen bland förlossningarna är stor, de sker i hemmet, på sjukhus, i vattenbad och såväl vaginalt som med kejsarsnitt.

Videon har i skrivande stund setts över 46,9 miljoner gånger och berört hundratusentals som valt att kommentera och dela den – och vi förstår varför.

LÄS OCKSÅ:

16 FÖRLOSSNINGSBILDER SOM VISAR HUR FANTASTISK KVINNOKROPPEN ÄR

MAMMORNA HYLLAR SINA KROPPAR EFTER GRAVIDITETEN

Se den starka filmen här:

Om spelaren ovan inte fungerar kan du se filmen på Facebook här