Spana in Filippa K-butikens nya interiör – stylad av Lotta Agaton

30 nov, 2016 
AvAlva Fierro
Klädbutiken Filippa K i Stockholm har fått en ny exklusiv look. Se alla bilder från den nya inredningen här.
Annons

Superstylisten Lotta Agaton har omvandlat Filippa K-butiken på Grev Turegatan 18 i Stockholm till en riktig designdröm. Med sammetslena soffor i höstens bruna färger, skimrande ryamattor och den perfekta gråskalan på väggarna – höjer interiören definitivt shoppingupplevelsen.

Bland inredningen som är till salu finns en soffa från Paustian klädd i brunt sammetsgyg av Raf Simons för Kvadrat, en spegelkub från Perspective studio, en stor matta från Layered samt Jonas Bohlins klassiska betongstol från Källemo fast med träsits. Vintageböcker och keramik från auktionshusen varvas med moderna diton från till exempel konstnären Åsa Stenehag. Vi hittar även vackra keramikföremål från Emelie Thornadtsson.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”I tider när vi shoppar alltmer på nätet och inte behöver fysiska butiker på samma sätt, behöver man erbjuda ett annat värde som inte går att hitta i webbshopparna. Jag har velat omvandla Filippa K-butiken mer till Filippa K:s hem och inspirerats av butiken The Apartment by The Line i New York. Under två månader har jag därför samlat på föremål, designböcker och möbler från auktionshus och lagt till några av mina keramik- och konstfavoriter. Allting är dessutom till salu”, skriver Lotta Agaton på sin blogg.

Annons

Artikel från Residence.se

LÄS OCKSÅ:

Artikel av: Residence

Annons
Innehåller annonslänkar