Sofi Fahrman börjar blogga på elle.se!

29 nov, 2019 
Sofi Fahrman bloggare på ELLE
Journalisten Sofi Fahrman, tidigare moderedaktör på ELLE, är äntligen tillbaka. Nu får vi följa hennes liv i bloggform här på elle.se!
Annons

Sofi Fahrman behöver egentligen ingen närmare presentation. Modeprofilen och journalisten har tidigare jobbat som moderedaktör på ELLE och är nu tillbaka med sin egna blogg här på elle.se. De senaste åren har hon varit aktiv som journalist, författare, programledare och entreprenör.

– Vi är väldigt glada att Sofi är tillbaka hos oss. Hon har under många år byggt upp ett starkt varumärke och en tydlig digital närvaro som journalist inom modesegmentet. Hon kommer att bidra till vårt innehåll, säger Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

Tillbaka på ELLE efter 15 år

Snart har det gått 15 år sedan Sofi lämnade ELLE för en roll hos mediekoncernen Schibsted. Där tog hon fram det hyllade veckomagasinet Sofis mode och startade modeplattformen The You Way. Plattformen tog även fart internationellt och välkända modeprofiler som Pernille Teisbæk och Anine Bing har varit involverade i bygget.

Sofi Fahrman är ny bloggare på elle.se
Sofi Fahrman börjar blogga på elle.se.

Därefter har Sofi givit ut sju böcker, programlett tv-program som Stylisterna och Project Runway, varit ansikte utåt och ambassadör globalt för Escada och legat bakom modeappen Left or Right. 

Annons

Aktuell med badklädesmärke

Nyligen lanserade Sofi varumärket Seaquelle tillsammans med sin syster Frida Fahrman, som även hon är profil på Aller Media, närmare bestämt hos vår systersajt ELLE Decoration.

– Det som lockar mig till ELLE är kombinationen av att tillhöra en inspirerande plattform och samtidigt jobba mer som en byrå mot kund. På svenska marknaden så tycker jag att Aller Media ligger i framkant med sin influenceraffär och på ett proffsigt sätt lyckas paketera vinnande koncept. Jag applåderar teamkänslan innanför väggarna på ELLE – och så ska det bli kul att kalla Cia Jansson för kollega igen, säger Sofi Fahrman i en kommentar.

På elle.se finns sedan tidigare profiler som Elsa Billgren, Sandra Beijer, Linnea Henriksson, Sofia Wood och många fler. Elle.se når varje vecka cirka 400 000 unika besökare.

LÄS MER:

Annons