Sofi Fahrman är ELLEs nya bloggare

Sofi Fahrman, ny bloggare på elle.se

En blogg som blandar shopping och skönhet med kittlande äventyr och bakom kulisserna-material. Möt Sofi Fahrman, ELLEs nya bloggare.
09 december, 2019

Sofi Fahrman är mångfacetterad – inte bara inom modesegmentet men journalistiken i sin helhet. Som 21-åring tog journalistkarriären fart på ELLE, vilket banade väg till en framgångsrik karriär som både journalist, författare, programledare och entreprenör. Nu hittar du Sofi varje dag här på elle.se!

Sofi Fahrman, ny bloggare på elle.se

Sofi Fahrman, ELLEs nya bloggare.

– Min karriär inom journalistiken började på ELLE, men det var inte just mode som lockade utan storytelling och magasinskapandet. Inspirerande layouter, reportage från nya platser och underfundiga rubriker. Modebiten kom som en riktig bonus.

Lär känna Sofi Fahrman

Namn: Sofi Fahrman
Ålder: 40 år
Bor: Stockholm
Familj: Pojkvännen Filip Engelbert och dottern Lily
Gör: Multitaskande journalist

Vem är du i tre ord?

– En trippelnöt av spontan, snäll och en doer.

Vad fick dig att komma tillbaka till ELLE?

– Det som lockade mig tillbaka är ELLEs sätt att jobba som en finetunad plattform och byrå i ett. Dessutom ligger ELLE i framkant med influenceraffären och tillsammans kommer vi kunna skapa spännande innehåll.

Vad kommer vi få läsa om hos dig?

– Min ambition är att Sofis snapshots ska vara en daglig injektion av glädje och en destination för inspiration. Simple as that. Jag är inte Nutella, så jag kan inte tillfredsställa alla som det så fint heter, men däremot vill jag ge er en digital magasinskänsla. Från shop till skönhet, via kittlande äventyr och bakom kulisserna i varierade jobbprojekt.

Ämnen du gärna lyfter?

– Att driva blogg innebär en ständig kamp mellan privat vs personlig. Men en seger är när jag kan använda bloggen som ett redskap för min kreativitet. När du klickar in på Sofis snapshots så ska det vara en paus i din vardag. Diskussioner, djupare tankar och funderingar får ni följa i podden Trettio Plus Trevar.

Tre råd du vill ge dina bloggläsare?

– Var sann mot dig själv, våga satsa och det är okej att visa sig svag ibland. Livets lärdomar à la Fahrman.

Favoritcitat?

– Har du läst Elsa-böckerna så vet du vad jag kommer säga nu… ”if you snooze, you lose”.

LÄS SOFIS BLOGG HÄR: SOFIFAHRMAN.ELLE.SE >>

LÄS MER:

Sofi Fahrman börjar blogga på ELLE

Systrarna Fahrman lanserar badklädesmärket Seaquelle